Phone number: (+46) 08-680 26 00
  • Lösningsutformning

    Vi samarbetar med ditt företag för att förstå vilka behov och utmaningar ni står inför, så att vi kan skapa en TOUGHBOOK-lösning som ökar er produktivitet på fältet.

Solution Engineering

Varje företag är annorlunda.

Vi samarbetar med ditt företag för att förstå vilka behov och utmaningar ni står inför, så att vi kan skapa en TOUGHBOOK-lösning som ökar er produktivitet på fältet.

ProServices lösningsutformning kan förvandla din TOUGHBOOK från att bara vara en dator till att bli en komplett lösning som är utformad att fungera perfekt i din miljö.

Våra TOUGHBOOK-enheter är inte bara tåliga utan också mångsidiga. Komplett produktanpassning inklusive rådgivning och utveckling av lösningar samt anpassad förpackning och tredje partsgodkännande gör att era TOUGHBOOK-enheter kommer att fungera friktionsfritt.

Custom Docking Solutions

Anpassade dockningslösningar

Ta din TOUGHBOOK-lösning till en ny nivå med anpassade dockningslösningar. Produkterna är utformade för att kunna integreras i alla fordon, vilket gör att du kan skapa en flotta med mobila kontor och maximera personalens effektivitet på vägarna.

Solution Partners

Produkter från tredje part

Förbättra din TOUGHBOOK-lösning med ett brett utbud av tillbehör från tredje part, som testas, certifieras och stöds av Panasonic.

Custom Design Solutions

Skräddarsydd produktdesign

Tack vare våra interna tekniker kan vi utforma och leverera anpassade lösningar som har tagits fram efter behoven i din verksamhet.

protect

ProServices skyddsalternativ

Du kan få uppnå den högsta produktiviteten när och var som helst utan avbrott.

Med våra oslagbara garantialternativ och oöverträffade åtgärdstider, tillsammans med slitstyrkan i TOUGHBOOKtekniken, minskas driftavbrotten och de oavsiktliga skadorna så att personalen alltid kan producera på topp.

TOUGHBOOK as a Service

TOUGHBOOK as a Service

Spjutspetsteknik som precis blev billigare.

*TOUGHBOOK-as-a-Service är ett OPEX-abonnemang, baserat på en fast direkt månadskostnad över 3, 4, eller 5 år.