Phone number: (+46) 08-680 26 00

COMPASS Complete

Service och säkerhet i företagsklass

Flexibilitet, pålitlighet och kundanpassning. Det är bara några av de saker du får med dina Panasonic TOUGHBOOK-enheter med AndroidTM som operativsystem. Men för att verkligen utnyttja din TOUGHBOOK-uppsättning med Android till fullo måste du dessutom förvissa dig om att samtliga enheter drar nytta av service och säkerhet i företagsklass.

COMPASS Complete från Panasonic är lösningen. Få ut mesta möjliga av Android och uppnå ännu mer med det kompletta och heltäckande garantipaketet för TOUGHBOOK-enheter med Android.

 

Enterprise-level service and security
Coverage. Control. Confidence.

Täckning. Total kontroll. Trygghet.

Med COMPASS Complete är din produktivitet alltid på topp. Du får åtkomst till ett komplett supportpaket som omfattar hela din TOUGHBOOK-uppsättning med Android. Oavsett om det handlar om att reparera en skada till följd av en olycka, säkerhetsuppdateringar från Android eller enhetsanalyser i realtid kan du se till att samtliga enheters prestanda ständigt ligger på topp.

Ett smartare val

Garantera produktiviteten med tillägget TOUGHBOOK Smart Service som tillval. Du får användbara enhetsanalyser i realtid så att du kan utnyttja smarta tekniker för att upprätthålla verksamhetens prestanda och fatta beslut som är baserade på djupgående insikter.

 

Ensure productivity never falters with the optional TOUGHBOOK Smart Service add-on. You’ll receive actionable device analytics i
The complete package for your mobile estate

Det kompletta paketet för hela din uppsättning av mobila enheter

  • Fullständig garantitäckning av oavsiktliga skador för komplett trygghet

  • Reparationstid på 96 timmar* – minimal nedtid, maximal produktivitet

  • COMPASS Security Premium-uppdateringar garanterar långvarig säkerhet för dina Android-enheter

  • Användbara enhetsanalyser i realtid med TOUGHBOOK Smart Service som ingår i Smart COMPASS Complete

Redo att ge din teknik ett lyft?

COMPASS Complete ingår i paketet Complete Android Services and Security, vilket ger din verksamhet allt den behöver för att du ska kunna driftsätta och hantera dina slitstarka Panasonic-enheter med Android.

Om du vill ha mer information om COMPASS Complete eller några av våra andra COMPASS-verktyg kan du kontakta din kundansvariga redan i dag eller kontakta oss nedan.
 

COMPASS Complete is part of the Complete Android Services and Security suite, giving your business everything it needs to deploy

*Efter bästa förmåga, med en reparationstid på 96 timmar i 90 % av fallen. Logistik ingår.

Android-roboten återges eller modifieras utifrån verk som skapas och delas av Google och används i enlighet med de villkor som beskrivs i Creative Commons attributionslicens 3.0.

Android är ett registrerat varumärke som tillhör Google LLC.

compass

COMPASS – Complete Android Services and Security

För att behålla din plats på marknaden behöver du teknik som fungerar på samma sätt som du: professionellt, flexibelt och ansvarsfullt. Nu kan du utnyttja kraften hos Android för företagmed hjälp av Panasonic COMPASS: Complete Android Services and Security.

TOUGHBOOK as a Service

TOUGHBOOK as a Service

Spjutspetsteknik som precis blev billigare.

TOUGHBOOK-as-a-Service är ett OPEX-abonnemang, baserat på en fast direkt månadskostnad över 3, 4, eller 5 år.