Phone number: (+46) 08-680 26 00
 • Utforma, Skräddarsy,
  Stöd, Skydda.

  ProServices kombinerar slitstyrkan från Toughbook och Toughpad med design, tillverkning och support i världsklass, för att skapa det ultimata verktyget för din verksamhet.

 • Skydda din teknik.
  Skydda din investering.

  Panasonic Protect, det ultimata skyddet för dina verksamhetskritiska enheter med snabba reparationer och garantialternativ utan motstycke.

ProServices and ProTect

Enterprise Class Business Support

Förändra ditt företag med din perfekta TOUGHBOOK-lösning

Maximera kraften i din TOUGHBOOK med skräddarsydda lösningar från Panasonic ProServices.

ProServices ger dig kontroll:

 • Utveckla din perfekta TOUGHBOOK-lösning
 • Anpassa den till dina behov
 • stöd i varje steg på vägen
 • Skydda din investering med oöverträffad säkerhet, intelligens och servicealternativ.

I kombination med TOUGHBOOK-produkternas beprövade hållbarhet och service i världsklass ser ProServices till att din arbetskraft aldrig missar ett ögonblick.

incar

ProServices utformning

Våra experttekniker kan utforma och ge dig de lösningar som dina medarbetare behöver, allt från innovativa dockningslösningar till integrering med produkter från tredje part. Och eftersom allt sköts inom företaget är lösningen kvalitetsgaranterad enligt vår strikta TOUGHBOOKstandard.

tablet

ProServices skräddarsydda lösningar

Du kan utrusta personalen med den tåligaste utrustningen, och vi erbjuder tjänster för märkning, installation, program, säkerhetsinställningar och data som är helt anpassade efter din verksamhet. Ni får även en egen projektledare som ser till att maskinvaran kan börja användas direkt

case

ProServices premiumsupport

OVåra experter sköter alla specialanpassningar inom företaget och bistår med råd i varje moment. Våra tjänster håller världsklass och innefattar allt från packning och spårning till teknisk support som gör under för effektiviteten från dag ett.

protect

ProServices skyddsalternativ

Du kan få uppnå den högsta produktiviteten när och var som helst utan avbrott.

Med våra oslagbara garantialternativ och oöverträffade åtgärdstider, tillsammans med slitstyrkan i TOUGHBOOKtekniken, minskas driftavbrotten och de oavsiktliga skadorna så att personalen alltid kan producera på topp.

TOUGHBOOK

TOUGHBOOK as a Service

Spjutspetsteknik som precis blev billigare.

*TOUGHBOOK-as-a-Service är ett OPEX-abonnemang, baserat på en fast direkt månadskostnad över 3, 4, eller 5 år.