Phone number: (+46) 08-680 26 00

PANASONIC LANSERAR TOUGHBOOK A3 - ROBUST OCH KRAFTFULL ANDROID-SURFPLATTA MED 10,1”- SKÄRM

Panasonic lanserar den kraftfulla och robusta surfplattan TOUGHBOOK A3, med stöd av Panasonic COMPASS 2.0, som är marknadens första svit av enterprise management-verktyg för TOUGHBOOK-enheter baserade på Android.

Stockholm, Sverige, 24 juni 2020 – Panasonic utvidgar sitt sortiment av Android-enheter med lanseringen av TOUGHBOOK A3 – en robust Android-surfplatta med en 10,1” stor skärm. Företag väljer allt oftare Android-enheter när de letar efter robusta surfplattor, och TOUGHBOOK A3 är idealisk för utryckningspersonal, underhållspersonal, logistik- och transportoperatörer samt för personal inom fordonsindustrin.

Enheten bjuder på en fullt skyddande design och en batterilivslängd på upp till nio timmar och upp till 15,5 timmar om du använder ett tillvalsbatteri med dubbel batterikapacitet. Enheten är smidig och enkel att använda i alla väder och kommer med en mängd användbara portar, och den kan anpassas efter specifika uppgifter och behov. TOUGHBOOK A3 stöder också Panasonic COMPASS 2.0, en svit av enterprise management-verktyg för robusta och bärbara enheter med Android i Panasonic TOUGHBOOK-serien.

Mer robust än någonsin tidigare
TOUGHBOOK A3 är vatten- och dammtålig (IP65) och klarar fall från en och en halv meters höjd. Den kommer med Android 9 (Pie) och är utrustad med den senaste långtidsstödda Qualcomm Octa-core SDM660 CPU:n (1,8 GHz-2,2 GHz) samt 4 GB minne och 64 GB eMMC lagringsplats.

Tydlig skärm
Skärmen på 10,1” har en upplösning på 1920 x 1080 pixlar och är lätt att använda utomhus – även i starkt solljus. Skärmen är rörelsekänslig och fungerar även med handskar eller styluspenna – i alla typer av väder. Det betyder att du till och med kan signera dokument digitalt när det regnar. TOUGHBOOK A3 har också två inbyggda kameror samt mikrofon.

Redo för alla uppgifter
TOUGHBOOK A3 levereras med en mängd viktiga portar för alla typer av uppgifter, inklusive USB-C (USB 3.0) och USB-A (USB 2.0) samt tre olika portar i fem olika kombinationer, så att enheten kan skräddarsys efter dina behov. Det gäller exempelvis anslutningen av en smartcard-läsare, en sträckkodsskanner eller en extra USB-A-port.

TOUGHBOOK A3 kan också monteras på fordon med en fordonsdocka, och den levereras med Bluetooth 5.0 samt WLAN IEEE802.11 med MIMO-funktionalitet såväl som positionering via Galileo och GPS i Europa.

Mer information
TOUGHBOOK A3 levereras med ett tillbehörspaket, 3 års standardgaranti och kommer att bli tillgänglig från och med augusti 2020.

För mer information, besök https://business.panasonic.se.

Högupplösta bilder kan hämtas här.