Phone number: (+46) 08-680 26 00
  • FZ-G1 FZ-M1 A3 S1 G2 33

Surfplattor

Med Panasonic TOUGHBOOK får du bättre effektivitet och produktivitet än någonsin tidigare.

De är särskilt lämpade för lättare fältarbete inom sådana branscher som luftfart, konstruktion, fältförsäljning och den offentliga sektorn där extrema miljöer utgör en ständig utmaning och konsekvenserna av att enheterna skulle gå sönder är påtagliga.

TOUGHBOOK har utformats till samma standarder som TOUGHBOOK och är betydligt mer hållbara än jämförbara tabletdatorer. TOUGHBOOK-datorerna uppfyller kraven för fall enligt MIL-STD-810G och har dessutom IP-skyddsklassificeringen mot damm och vatten.

Enhetens starka interna stomme av magnesium är väl utrustad för att skydda de inre delarna och kretskortet vid fall och stötar. Hörnskydden av elastomer minskar effekten av fall och skyddar skärmen. Glaset i skärmen har härdats med kemiska metoder och fästs direkt på skärmen, vilket gör det mer tåligt mot vibrationer och stötar och även ökar läsbarheten.

TOUGHBOOK-modellerna av bästa TOUGHBOOK-kvalitet är tack vare sin avancerade enhetshantering, företagsanpassade säkerhet och professionella skärm som är lätt att läsa i dagsljus marknadens mest slitstarka, pålitliga och företagsvänliga tabletdatorer med Android eller Windows som operativsystem.

Google, the Google logo, YouTube and Android are trademarks of Google Inc.

 

Läs mer om EU's Ecodesigndirektiv 617/2013, klicka här: www.ptc.panasonic.eu