Phone number: (+46) 08-680 26 00
  • About Computer Product Solutions

Om Panasonic Computer Product Solutions

Panasonic TOUGHBOOK | Ledande på marknaden sedan 1996

Panasonic TOUGHBOOK - ledande inom robusta bärbara datorer och surfplattor sedan 1996

När någon undrar vilka som är de bästa robusta bärbara datorerna och surfplattorna i världen är det flera faktorer som gör att Panasonic TOUGHBOOK är det rätta svaret.

Arv, erfarenhet, specialteknik, sektorkompetens och "kundens röst" -strategi, tillsammans med service i världsklass och engagemang för innovation - en kombination som sätter TOUGHBOOK framför alla.

Om det fortfarande är ett subjektivt svar, så kan vi dock hävda att svaret på frågan om vem som är världsledande på marknaden inom robust datoranvändning, definitivt är Panasonic TOUGHBOOK.

Sedan vi skapade den robusta datormarknaden för mer än två decennier sedan har vi etablerat oss som nr 1 i kategorin och har behållit vår position som europeiska marknadsledare med 45% intäktsandel av försäljningen av robusta och hållbara bärbara datorer och surfplattor år  2019. *

 

Olika är i vårt DNA

Det som verkligen skiljer TOUGHBOOK - och varför vi är det logiska valet för din organisation - är anledningen till vår existens. Vårt DNA.

Vi tror på att hjälpa företag som ditt att bli bättre. Att kunna göra mer. Att kunna arbeta på sätt som tidigare var omöjliga. För att erbjuda bättre service och för att bli mer produktiv.

För att göra det tror vi på att vara annorlunda. Olikt från andra tillverkare av mobilteknik. Mer i linje med vad användare behöver. Mer specialiserad på att matcha deras krav till vår robusta teknik.

Allt vi gör handlar om att vara bättre, experter på det vi gör, mer kundanpassande än något annat på marknaden.

 

Lyssnar på våra kunder

Från första dagen har vi byggt vårt rykte - och vår framgång på marknaden - på våra kunders behov, mål och krav. Genom att prata med dem, planera med dem och, viktigast av allt, lyssna på dem, har vi utrustat våra TOUGHBOOK robusta datorer och surfplattor med teknik som är unikt utformad för att möta de utmaningar som kunderna dagligen möter.

Varje form och funktion skapas specifikt för ändamålet. Ingenting lämnas till slumpen. Oavsett utmaningar och förhållanden som din mobila personal står inför i deras dagliga arbetslivsliv, har TOUGHBOOK redan testats noggrant för att motstå dem och hålla dina team produktiva, effektiva och lönsamma.

Så när människor beskriver eller diskuterar hållbara eller robusta bärbara datorer, säger de ofta helt enkelt 'TOUGHBOOK'.

* VDC Reserach, mars 2020