En global ledare till er tjänst

När ni blir TOUGHBOOK-partner blir er framgång vår prioritet. Ständigt en allierad, aldrig en konkurrent. Vi hjälper er att växa som specialiståterförsäljare av slitstark teknik och programvarulösningar, och förvandlar möjligheter till verksamhetsvinster.

Välj mångsidigt verksamhetsvärde

Ni kan välja att gå med i partnerprogrammet för TOUGHBOOK i en av tre kategorier – Engage, Edge och ISV. Våra Engage-samarbetspartner har utvecklat sina verksamheter i samklang med ett mobilt teknikutbud som har satt standarden i över 20 år, och de är expertåterförsäljare av våra klassledande robusta bärbara datorer och surfplattor inklusive tillbehör och lösningar.

Edge-samarbetspartner är specialister på vårt ständigt växande utbud av handdatorer och surfplattor, och är framgångsrika på en marknad som är bland de snabbast växande inom tekniksektorn.

För ISV-samarbetspartner erbjuder vi ett ständigt tillgängligt program med specialiststöd och tjänster, vilket innebär tillgång till fler sätt att säkerställa att er programvara och vår maskinvara utgör ett oemotståndligt erbjudande för era kunder.

Varje program är nivåindelat för att återspegla i hur stor utsträckning ni interagerar med TOUGHBOOK, och alla nivåer innebär en uppsjö av värdefulla verksamhetsförmåner.

Läs mer om TOUGHBOOK-partnerprogrammets kategorier