Phone number: (+46) 08-680 26 00

Åtgärder som vidtas som ett resultat av Coronavirus COVID-19

Till att börja med så vill vi på Panasonic TOUGHBOOK Europe tacka alla som befinner sig i frontlinjen och ser till att våra dagliga liv och infrastrukturen i det stora hela fortsätter rulla.

Dessutom skulle vi vilja dela med oss av de åtgärder vi gör för att supportera våra kunder, samarbetspartners och anställda under denna pågående situation med Coronavirus (COVID-19).

Vi vill försäkra er att vi har förberett oss för kontinuitet inom verksamheten och tar de nödvändiga steg under den här utmanande tiden för att säkerställa att vi behåller den servicenivå och kundsupport som ni kan förvänta er från oss. Under den här tiden är vår vanliga kommunikationskanal, inklusive vår kundtjänst, öppen och bemannad och redo att ta sig an era frågor.

Följer riktlinjer                                                                                                                                                                                       Samtidigt är våra kunders, anställdas och samarbetspartners hälsa vår högsta prioritet. Som ett resultat så följer vi de riktlinjer som gäller för att minska smittrisken.

Som ni förstår har Panasonic alla mobilia lösningar på plats som gör att våra anställda kan arbeta effektivt och ha tillgång till viktig information, var vi än är placerade. Vi uppskattar också er förståele och flexibilitet när det gäller att ändra personliga möten till virtuella möten.

Leveranstid
Den global leveranskedjan hos vissa leverantörer, inklusive tillverkning av komponenter, avbröts som ett resultat av Coronavirus. Planering för att mildra effekterna är redan vidtagna och vi ser noggrannt över sitationen. Tillverkningen av komponenter har nu kommit igång. Om ni har frågor angående leveranstid, kontakta er Panasonic TOUGHBOOK kontakt. 

Redo att supportera
Slutligen, eftersom de flesta av er mitt i era egna förberedelser och planeringar för kontinuitet av er verksamhet, så vill jag bekräfta vårt åtagande att hjälpa till där det går. Vårt team är reda att hjälpa till. Kontakta oss när som helst om vi kan vara till hjälp på något sätt.

Med vänlig hälsning,

Kevin Jones                                                                                                                                                                                        Verkställande Direktör

Panasonic Mobile Solutions Business Division - Europe