Computer Product Solutions Whitepapers

Vi samarbetar ständigt med erkända institut och branschexperter för att skapa insikter om IT i dagens kommersiella värld. Undersökningarna baseras på direktkontakt med kunder och djupanalyser av marknaden, och är en utmärkt informationskälla när du ska fatta beslut om IT-inköp.
Du hittar alla rapporter och undersökningar nedan.

 • Byggd för att hålla länge, från grunden

  När det gäller att specificera utrustning som används i verksamheten är det vettigt att bygga en relation som kommer att hålla – som tål såväl hårda som lugna tag och överlever det tuffa arbetslivet.

 • Låtsas din utrustning bara att den är stryktålig?

  Hur stryktålig måste din mobila tekniska enhet vara? Av Jan Kämpfer, marknadschef för Panasonic Computer Product Solutions.

 • Hållbarhetsstrategier för mobila enheter ger avsevärda besparingar för företag, 2017

  Företag som fortfarande väntar med att implementera en hållbarhetsstrategi för mobila enheter går miste om betydande besparingar – i genomsnitt 30 procent av den årliga budgeten för mobila enheter. Dessa besparingar kommer i huvudsak från förmågan att förlänga livslängden för bärbara datorer, hybridenheter, surfplattor och handdatorer med i genomsnitt två år.

 • Låt dig inte förföras av den senaste och fräckaste modellen!

  Vår marknad befinner sig just nu i krig. De traditionella producenterna av stationära och bärbara datorer tävlar om marknadsandelar med stora konsumentvarumärken som hävdar att deras erfarenheter av användarupplevelsen för privata konsumenter också kan utnyttjas för att förbättra användarupplevelsen av företagsenheter.

 • Scanning pain for no gain, 2016

  Det finns ett populärt engelskt ordspråk som lyder ”there is no gain without pain”, men vår senaste undersökning visar att logistik- och leveransföretag och deras personal får stå ut med mycket smärta som inte medför några vinster på grund av undermåligt utformade mobila streckkodsläsare.

 • Prestandatest av den slitstarka handhållna plattan Panasonic Toughpad. 2016

  Det oberoende marknadsundersökningsföretaget Opinion Matters bjöd in åtta personer som arbetar med mobil streckkosdläsning varje dag (dvs. personer som arbetar inom leverans, på lager eller med post, kurirservice och personer som arbetar inom logistik) för att göra ett prestandatest av tre olika handhållna enheter.

 • Produkterna som tar över. 2015

  Trots att man trodde att surfplattorna skulle revolutionera det mobila arbetet visar vår senaste undersökning att den bärbara datorn förblir förstahandsvalet för den europeiska mobila arbetsstyrkan. Surfplattan har tveklöst tagit betydande marknadsandelar, och för vissa befattningar är dess utformning perfekt.

 • VDC Whitepaper: Realising the Gift of Time. 2014

  Considering deploying tablets to your mobile workforce? Then don’t miss the latest essential findings from analyst group VDC Research, exclusively available from Panasonic Toughbook.

 • TBR Tablet Whitepaper 2014

  The top three purchase drivers: See why rugged tablets like Panasonic Toughpad are leading the way in the IT industry

 • Secret Saboteur Whitepaper 2013

  So are you among the ranks of ‘secret saboteurs’? Find out just how deeply passions run – and why ‘bring your device' may not be the best option for businesses and organisations looking to deploy mobile IT throughout their workforces - in our free industry whitepaper 

Pages