Webbseminarium om TCO

Kan du verkligen vara säker på den totala ägandekostnad (TCO) när det gäller investeringar av nya enheter för ditt företag?

Det finns många olika surfplattor och bärbara datorer för hemanvändare på marknaden men de flesta är inte gjorda för att tåla de tuffa miljöer som många företag möter ute på fältet varje dag.

Det är mer än bara den ursprungliga inköpskostnaden som måste tas med i beräkningen. Antal produktfel, stilleståndstid, reparationer, livslängd, produktivitet, effektivitet och mycket annat – allt måste tas med i bilden när man investerar i ny IT-utrustning, annars kan det på lång sikt sluta med att det kostar dig betydligt mycket mer än du tänkt.

I det här kommande webbseminariet har Panasonic för avsikt att visa dig att investeringar i hållbara och pålitliga enheter redan från början, såsom våra stryktåliga Toughbook- och Toughpad-enheter, kan ge en väldigt konkurrenskraftig total ägandekostnad och spara dig både tid och pengar i framtiden.

Panasonic kommer att hålla ett direktsänt webbseminarium onsdag den 26 mars kl. 10.00 GMT (11.00 CET).

Om du inte har möjlighet att delta kan du ändå lämna en intresseanmälan. Vi kommer sedan att skicka en länk via e-post där du kan ladda ner en inspelning av webbseminariet.