• Vilken enhet passar bäst för dina ändamål?

Vilken enhet passar bäst för dina ändamål?

Från påfyllning till inspektioner och reparationer. Vi förstår att operativsystem, skärmstorlek, batteritid och wi-fi-anslutningsmöjligheter är viktiga faktorer vid val av datorer för personal inom fält- och samhällsservice.

De behöver en mobil datalösning som presterar utomordentligt i alla miljöer, med alla uppgifter.

Läs informationen nedan för att ta reda på vilken Toughbook- eller Toughpad-enhet som passar bäst för din verksamhet.

 

10,1-tums CF-20 konverterbar bärbar dator 

Toughbook CF-20 tar mobila företagsdatorer till en helt ny nivå, och är den första bärbara datorn med avtagbar skärm som är extra slitstark. Den erbjuder medarbetare i rörelse det bästa från alla världar och kan användas i sex olika lägen för att uppfylla alla företagsbehov.

10,1-tums FZ-G1-platta

Den ruggade 10,1-tumsplattan Toughpad FZ-G1 med Windows 8.1 Pro är en optimal mobil företagsdator som kombinerar lättviktig design med expansionsportar och hållbarhet.

7-tums FZ-M1-platta 

Dessa slitstarka surfplattor har anpassats för tuffa miljöer och är kompakta, lätta och är utrustade med Windows 10 Pro eller Android KitKat. De har många funktioner och en utmärkt hållbarhet för arbete utomhus.

5-tums FZ-E1- och FZ-X1-platta

Toughpad FZ-E1 och FZ-X1 kombinerar det bästa av funktionaliteten hos handhållna enheter, smarta telefoner och streckkodsläsare (tillval), i en enda slitstark och effektiv 5-tums surfplatta, utrustad med något av operativsystemen Windows Embedded 8.1 Handheld eller Android 4.2.2.

4,7-tums FZ-N1 och FZ-F1 handhållen enhet

Med våra superlätta och tunna handhållna enheter med funktioner för smarttelefon och inbyggd vinklad streckkodsavläsare kan du snabbt och enkelt läsa in produkter. Finns även för Windows och Android.