• Vilken enhet passar bäst för dina ändamål?

Vilken enhet passar bäst för dina ändamål?

Vi är medvetna om att operativsystem, skärmstorlek och möjligheten till bra anslutning via mobila nät och wi-fi är viktiga faktorer att tänka på när du väljer datorer för tillverkningsmiljöer, lager och budtjänster.

Läs informationen nedan för att ta reda på vilken Toughbook- eller Toughpad-enhet som passar bäst för din verksamhet.

10,1-tums CF-20 konverterbar bärbar dator

Toughbook CF-20 tar mobila företagsdatorer till en helt ny nivå, och är den första löstagbara bärbara datorn som är extra slitstark. Den erbjuder medarbetare i rörelse det bästa från alla världar och kan användas i sex olika lägen för att uppfylla alla företagsbehov.

10.1” CF-20 Convertible Notebook
5” FZ-E1 and FZ-X1 Tablet
5-tums FZ-E1 och FZ-X1 surfplatta

Toughpad FZ-E1 och FZ-X1 kombinerar det bästa av funktionaliteten hos handhållna enheter, smarttelefoner och streckkodsläsare (tillval), i en enda slitstark och effektiv 5-tums surfplatta, utrustad med något av operativsystemen Windows Embedded 8.1 Handheld eller Android 4.2.2.

4,7-tums FZ-N1 och FZ-F1 handhållen enhet

Med våra superlätta och tunna handhållna enheter med funktioner för smarttelefon och inbyggd vinklad streckkodsavläsare kan du snabbt och enkelt läsa in produkter. Finns även för Windows och Android.

10,1-tums FZ-G1 surfplatta

Den extra slitstarka 10,1-tumssurfplattan Toughpad FZ-G1 med Windows 8.1 Pro är en optimal mobil företagsdator som kombinerar lättviktig design med expansionsportar och hållbarhet.

7-tums FZ-M1 surfplatta 

Dessa slitstarka surfplattor anpassade för tuffa miljöer är kompakta och lätta, och är utrustade med Windows 10 Pro eller Android KitKat. De har många funktioner och en utmärkt hållbarhet för arbete utomhus.