Phone number: (+46) 08-680 26 00

TOUGHBOOK Innovation Events

Diskutera, debattera och definiera framtiden för robust mobilitet med Panasonic

Panasonic har byggt upp sitt rykte som världsledande inom slitstarka datorlösningar genom att lyssna noga på sina kunder och samarbetspartner. Med våra Toughbook Innovation Forums runt om i Europa fortsätter vi på den inslagna vägen och ger dig möjlighet att hålla dig i framkant inom mobil teknik för din bransch.

Under evenemangen närvarar toppchefer, beslutsfattare och specialister från ledande företag. Delta och skaffa dig en inblick i framtidens teknik inom en rad olika sektorer, och få en förhandstitt på våra kommande produktserier.

Håll utkik i menyn till vänster så att du inte missar vad som skulle kunna bli årets mest värdefulla dag för dig.

events

Vad är Toughbook Innovation Forum?

digital innovation, mobile computing and rugged technology.

En serie globala och branscherkända Panasonic-evenemang som syftar till att utforska de senaste framstegen inom digital innovation, mobil datoranvändning och robust teknik.

Key decision makers across all industries recognise the events as the go-to conventions for discovering cutting-edge mobile tech

Viktiga beslutsfattare inom alla branscher ser evenemangen som det bästa tillfället för det senaste inom mobilteknik för affärsutveckling.

learn from and talk with already-engaged technology buyers from a whole host of sectors.

De är ett utmärkt tillfälle att komma i kontakt med personer från olika branscher som redan använder tekniken. 

Catch up on our 2018 event!

360º networking with colleagues, peers and partners from your industry

Omfattande nätverkande med kollegor och samarbetspartners från din bransch

Toughbook Innovation Forum är en perfekt utgångspunkt för företag som vill utöka sitt nätverk, tala med andra företag som har använt Toughbook- och Toughpad-produkter, lära sig mer av andra experter i branschen och, naturligtvis, möta Panasonic-teamet.

Keynote presentations, interactive workshops and exhibitor villages

Grundläggande presentationer, interaktiva workshoppar och utställningslokaler

Gästföreläsare ger engagerande och tänkvärda presentationer om digital innovation. Du kan också se fram emot interaktiva workshoppar och sessioner där du själv får prova enheterna och kan uppleva funktionerna hos Toughbook och Toughpad. 

Exploration of emerging trends and future strategies

Utforska nya trender och framtida strategier

Evenemangen ger dig den perfekta plattformen för att debattera morgondagens digitala landskap samtidigt som ledare, kunder, journalister och industribedömare får information om kommande planer och erbjudanden för den digitala sektorn.

TOUGHBOOK hero awards to celebrate partner innovation

Toughbook-utmärkelser för att fira partnerinnovationer

En möjlighet att uppmärksamma samarbetspartner och fira de fantastiska affärsresultat som kan uppnås med Toughbook- och Toughpad-partnerskap.

Official event apps

Officiella evenemangsappar

Möjliggör interaktivitet för deltagare i realtid, samtidigt som du samlar in viktig feedback om evenemanget, presentationerna och de produkter som våra partner och utställare visar upp.

And that’s not all

Men det är inte allt!

Du kan dessutom räkna med god mat och underhållning. Vi har till och med haft framträdanden med illusionister och robotar! 

events