Phone number: (+46) 08-680 26 00
Phone number: (+46) 08-680 26 00
Current language: Svenska

Toughbook Innovation Forum

Diskutera, debattera och definiera framtiden för robust mobilitet med Panasonic

 

Panasonic har byggt upp sitt rykte som världsledande inom slitstarka datorlösningar genom att lyssna noga på sina kunder och samarbetspartner. Med våra Toughbook Innovation Forums runt om i Europa fortsätter vi på den inslagna vägen och ger dig möjlighet att hålla dig i framkant inom mobil teknik för din bransch.

Under evenemangen närvarar toppchefer, beslutsfattare och specialister från ledande företag. Delta och skaffa dig en inblick i framtidens teknik inom en rad olika sektorer, och få en förhandstitt på våra kommande produktserier.

Håll utkik i menyn till vänster så att du inte missar vad som skulle kunna bli årets mest värdefulla dag för dig.

 

 

 

Vad är Toughbook Innovation Forum?

En serie globala och branscherkända Panasonic-evenemang som syftar till att utforska de senaste framstegen inom digital innovation, mobil datoranvändning och robust teknik.

Viktiga beslutsfattare inom alla branscher ser evenemangen som det bästa tillfället för det senaste inom mobilteknik för affärsutveckling.

De är ett utmärkt tillfälle att komma i kontakt med personer från olika branscher som redan använder tekniken. 

 

Kunder och deltagare

Toughbook Innovation Forum har lockat tusentals deltagare i hela Europa, som representerar några av de största varumärkena i världen.

 

 

Omfattande nätverkande med kollegor och samarbetspartners från din bransch

 

Toughbook Innovation Forum är en perfekt utgångspunkt för företag som vill utöka sitt nätverk, tala med andra företag som har använt Toughbook- och Toughpad-produkter, lära sig mer av andra experter i branschen och, naturligtvis, möta Panasonic-teamet.

Grundläggande presentationer, interaktiva workshoppar och utställningslokaler

 

Gästföreläsare ger engagerande och tänkvärda presentationer om digital innovation. Du kan också se fram emot interaktiva workshoppar och sessioner där du själv får prova enheterna och kan uppleva funktionerna hos Toughbook och Toughpad. 

Utforska nya trender och framtida strategier 

 

Evenemangen ger dig den perfekta plattformen för att debattera morgondagens digitala landskap samtidigt som ledare, kunder, journalister och industribedömare får information om kommande planer och erbjudanden för den digitala sektorn.

 

 

 

Produktuppdateringar

 

Förhandstitt på produkter, möjlighet att testa de senaste topphemliga robusta lösningarna som är under utveckling och områden där du praktiskt kan testa produkter från våra utställare och partner

 

Lönsamma sponsrings- och reklampaket 

 

Bland våra tidigare sponsorer och utställare finns Vodafone, Brother och NetMotion Wireless. 

 

Kunders exklusiva fallstudier

 

Toughbook- och Toughpad-kunder från en mängd olika organisationer delar med sig direkt av sina erfarenheter.

 

 

 

Toughbook-utmärkelser för att fira partnerinnovationer

 

En möjlighet att uppmärksamma samarbetspartner och fira de fantastiska affärsresultat som kan uppnås med Toughbook- och Toughpad-partnerskap.

Officiella evenemangsappar

 

Möjliggör interaktivitet för deltagare i realtid, samtidigt som du samlar in viktig feedback om evenemanget, presentationerna och de produkter som våra partner och utställare visar upp.

Men det är inte allt!

 

Du kan dessutom räkna med god mat och underhållning. Vi har till och med haft framträdanden med illusionister och robotar! 

 

imgmaptif