Phone number: (+46) 08-680 26 00
 • Style meets strength

  TOUGHBOOK S1

  7" rugged tablet

 • Style meets strength

  TOUGHBOOK S1

  7" rugged tablet

  Toughbook S1

Toughbook S1

Stilig och lätt. Robust och kraftfull.

Toughbook S1 levererar alla funktioner du vill ha och all hållbarhet du behöver och är ett bevis på att du inte behöver kompromissa med stil och styrka, prestanda och flexibilitet.

Denna slimmade, lätta, 7" surfplatta är bedrägligt tuff – testad enligt militära standarder och vatten-, damm- och falltålig. Den är också säker - med långsiktigt Android-dataskydd och support. Lägg till konfigurerbara gadgetgränssnitt, exceptionell batteritid och patenterad utomhusskärmsteknik, och det är en enhet som är byggd för att hjälpa ditt team att trivas i dagens tuffa, hybrida och ständigt föränderliga arbetsvärld.

Det är den ultimata robusta Android-surfplattan för den verkligt mobila arbetaren.

Så mångsidig som ditt jobb kräver att det ska vara

smartkortsläsare

Smartkortsläsare (tillval)

streckkodsläsare

Streckkodsläsare (tillval)

andra usb

Andra USB (tillval)

Unik skärmteknik

När du regelbundet rör dig mellan inomhus och utomhus, natt och dag, bra och dåligt väder, måste din skärm reagera sömlöst. TOUGHBOOK S1 ger tydliga bilder i både starkt solljus och dunkla förhållanden, och även om den är härdad är skärmen mottaglig för multitouch finger, handske och penna - även under fuktiga förhållanden tack vare patenterad skärmteknik för "regnläge".

unik skärmteknik
skönhet och muskler

Skönhet och muskler

Byggd på mer än 25 års världsledande inom robust mobil databehandling för proffs och konstruerad av ett företag med PC-industrins lägsta felfrekvens. TOUGHBOOK S1 kombinerar en kompakt, raffinerad 7-tums surfplatta med militära standarder (MIL-STD-810H), inträngningsskydd på hög nivå mot vatten och damm (IP65 och IP67-klassad) och klarar fall på1,5 meter på betong. Det kan också överleva slag, vibrationer, extrema temperaturer och mer.

Den har hjärna också

Toughbook S1 är anpassningsbar för en mängd olika uppgifter, men ändå tillräckligt kraftfull för att klara de mest trafikerade växlingarna, och levereras med en inbyggd NFC, främre och bakre kamera och upp till fyra konfigurations- och anpassningsalternativ - för streckkods- och smartkortläsare och ytterligare USB-enheter. Den är också intelligent ergonomisk, med en bakgreppsdesign som stöder enhandsdrift i fält.

förstånd
och om och om igen

Det fortsätter. Och fortsätter.

Det finns 4G LTE för optimerad anslutning och upp till 14 timmars batteritid, med varmväxlingsalternativ. TOUGHBOOK S1 kan också enkelt integreras i fordon. Så ditt team kan alltid kommunicera, få tillgång till viktig information och rapportera i realtid när de är på resande fot ... under hela skiftets varaktighet.

Ett intuitivt multitaskingverktyg

När du har flera team - och viktiga data - att skydda, kommer säkerhetskorrigeringsstöd som bara varar i två år inte att funka. Det är därför vi tillhandahåller upp till fem år med våra enheter. Tack vare Androids inbyggda företagssäkerhetslager, plus en speciellt utvald chipset, motsvarar TOUGHBOOK Android-stöd andra säkerhetsplattformar i OEM-försvarsklass.

S1 (och alla TOUGHBOOK Android-enheter faktiskt) är "Android Enterprise Recommended". Vilket innebär att den uppfyller Googles strikta hårdvaru- och programvarukrav för företag.

Och om det inte räcker kan våra säkerhets- och krypteringslösningar från tredje part också certifieras och förinstalleras på begäran.

långsiktig säkerhet
Tillbehör

Kompletterande tillbehör, fordonsfästen och dockor

Robust och noggrant testad, för maximal bekvämlighet och säkerhet ute på fältet. Byggd för ändamålet och utformad för att matcha ditt sätt att arbeta.

Förverkliga den verkliga potentialen hos dina enheter idag. Utforska TOUGHBOOK-tillbehör och fordonsfästen här.

Utforska TOUGHBOOK S1 ytterligare

TOUGHBOOK S1


Några frågor?

Tveka inte att höra av dig. En av våra Panasonic-experter hjälper mer än gärna till.

KONTAKTA OSS HÄR >

Redo att stå till tjänst

transport logistik

Transport och logistik

En komplett och säkerhetskompatibel lösning som enkelt kan överföras mellan fordon och gaffeltruckar, över långa skift. Använd TOUGHBOOK S1 för allt från lagerhantering, tillgångsspårning, plockning och mottagande av varor till sista milen-operationer – fordonsspårning, ruttoptimering, signaturinsamling, datahantering och leveransbevis, inkasso och betalningar.

tillverkning

Tillverkning

Oavsett om det gäller produktionslinjer, underhåll, reparation och drift (MRO) eller för produktionslagerhantering, möjliggör Toughbook S1 större precision, färre fel, enklare processer, ökad drifttid för monteringslinjen, snabbare produktion och felfri orderuppfyllelse.

fälttjänster

Fälttjänster

Använd TOUGHBOOK S1 som en mobil dataterminal (MDT) monterad framför fordon för att kommunicera med huvudkontoret, sedan som ett demonterbart digitalt multiverktyg för inspektion, underhåll och rapportering ute på fältet. Få snabbt tillgång till manualer och instruktioner på plats; ta noggrann dokumentation, bedömningar och avläsningar; sedan fånga kundsignaturer eller skanna streckkoder.

Robusta i mer än 25 år

Några av de mest hållbara datorerna som finns

PC-industrins lägsta felfrekvens och 7 gånger mer tillförlitliga än branschgenomsnittet.

Tungviktare i lätt format

De kan vara robusta av militär kvalitet, men de är de lättaste och mest kompakta i sitt slag.

Batterier som håller

Med upp till 40 timmars driftskapacitet och hot/warmswap-alternativ kan de hantera flera skift och flera arbetare.

Alltid ansluten i fältet

LAN, Bluetooth, 4G/5G, GPS och optimerade antenner.

Överlägsna skärmar

Härdade, antireflekterande, handskaktiverade multi-touch-skärmar för ostörd, sömlös drift. Inomhus och utomhus Oavsett ljus. Oavsett väder.

En kontaktpunkt – en värld av service

Du kommer att få stöd från koncept till utrullning till slutet av användningen, oavsett om du behöver anpassning, teknisk rådgivning, hantering, standard 3-åriga och 5-åriga utökade garantier eller fordonsintegration.

Provad. Testad. Betrodd.

Framröstad som den mest betrodda leverantören av PC-lösningar i Europa och Nordamerika.

Dedikerade tillbehör

Smartkorts- och fingeravtrycksläsare, streckkodsläsare, pennor, bärbara skrivare, rösttillbehör och mer.

Värde som inte kan slås

TOUGHBOOK levererar den lägsta totala ägandekostnaden (TCO) inom mobil databehandling. (Kolla in vår TCO-kalkylator här). Och en uppnåelig avkastning på investeringen (ROI) bara under det första året. Läs mer i vårt korta whitepaper här.

Stöd utöver hårdvaran

Vårt Panasonic ProServices-team stöder kunder från idé till driftsättning till slutet av användningen och därefter. Och våra 3-åriga standard- och 5-åriga utökade garantier erbjuder längre support än något annat på marknaden, med några av de snabbaste reparations- och utbytestiderna för enheter.

anpassning

Anpassning: profilering, apputveckling med mera

övervakning av enheter

Övervakning och hantering av enheter

optimerad säkerhet

Optimerad säkerhet

Garantier

Omfattande och utökade garantier

fordon

Fordonsintegration

tredje part

Certifierad programvara från tredje part

mjukvara

Programvaruutveckling

användarutbildning

Användarutbildning och teknisk rådgivning

compass

Tänk om du kunde göra Android ännu bättre?

Och "precis rätt" för ditt team

COMPASS – Panasonics banbrytande programvara – gör att Android arbetar hårdare för ditt företag, baserat på dina specifika och unika behov. Från fjärrenhetshantering till säkerhet till anpassning – COMPASS är utformat för att förbättra Android OS på dina TOUGHBOOK-enheter, för att göra mobilarbetet mer produktivt, mer lönsamt och säkrare.

Utforska TOUGHBOOK S1 ytterligare

TOUGHBOOK S1


Några frågor?

Tveka inte att höra av dig. En av våra Panasonic-experter hjälper mer än gärna till.

KONTAKTA OSS HÄR >