Phone number: (+46) 08-680 26 00
  • Evolved to adapt

    TOUGHBOOK G2
    10.1” fully rugged Windows 11 Pro tablet

TOUGHBOOK G2

De tuffaste överlever

En ny art har utvecklats. Ergonomisk. Anpassningsbar. Redo för vad som helst, och var som helst.

Surfplattan TOUGHBOOK G2 är en mer än 25-årig utveckling av robust erfarenhet och expertis och är en sann produkt som bygger på feedback från kunder. Och den är lika anpassningsbar som den är robust. Byt funktioner – snabbt – tack vare snabbt konfigurerbara moduler. Med bakåtkompatibilitet med de flesta äldre ekosystem och dockor, plus framtida utbyggbarhetsalternativ, är det en kostnadseffektiv och mer hållbar lösning. Och tack vare Windows-secured-core-teknik, biometriskt skydd och snabbkopplad lagringshårdvara är det också säkert.

Så mångsidig som ditt jobb kräver att det ska vara

g2 surfplatta

Surfplatta

g2 2-i-1

2-i-1

Klicka och gå med valfritt tangentbord

Dess 2-i-1 avtagbara tangentbord innebär att dina medarbetare på fältet kan ta TOUGHBOOK G2 från kontoret (i laptopläge) till sitt fordon (i en fordonsdocka) och sedan rakt in i "action" (som en surfplatta).

klicka och gå
snabbt anpassningsbar

Anpassas snabbt till vilken miljö som helst

Konfigurerbara gränssnitt (två expansionsområden) gör det möjligt för ditt team att snabbt och enkelt byta in funktioner – från HF-RFID, smartkort och streckkodsläsare till andra LAN-porten, äkta seriell port, termisk avbildning och ytterligare USB 2.0-port. Med 20 möjliga kombinationer är den alltid redo, oavsett uppgift.

Bakåtkompatibilitel och framtidssäker

Kompatibel med de flesta befintliga tillbehör och fordonsdockor. Lägg till funktioner när dina behov förändras i framtiden, utan att behöva se över hela ditt TOUGHBOOK-ekosystem. Bättre för ROI, och mer hållbart också.

Bakåtkompatibilitet
inga fler enhetsfel

Inga fler enhetsfel, driftstopp eller avbrutet arbete

Konstruerad från grunden för att användas på språng och i tuffa miljöer, testad enligt militär standard (MILSTD810H) och officiellt IP65-klassad för vatten- och dammbeständighet. TOUGHBOOK G2 kan också överleva fall, slag, vibrationer, extrema temperaturer och mer. Och med 4G LTE/5G som tillval för optimerad anslutning, upp till 18,5 timmars batteritid med stort batteri och batteribyte som tillval för kontinuerlig användning, kommer ditt team alltid att kunna kommunicera, få tillgång till kritisk information och rapportera i realtid när de är på resande fot.

Företagssäkerhet

Microsoft Secured Core-PC-teknik (i alla tre Windows-produkter) ger enhets-, identitets- och dataskydd på alla nivåer – hårdvara och mjukvara. TOUGHBOOK G2:s Windows Hello-kompatibla webbkamera möjliggör biometrisk användarautentisering – medan snabbkoppling av SDD och smartkorts- och HF-RFID-läsaralternativ hjälper till att ytterligare förbättra uppdragskritisk datasäkerhet.

företagssäkerhet
kompletterande tillbehör

Kompletterande tillbehör, fordonslösningar och dockningsstationer

Robust och noggrant testad, för maximal bekvämlighet och säkerhet ute på fältet. Byggd för ändamålet och utformad för att matcha ditt sätt att arbeta.

Förverkliga den verkliga potentialen hos dina enheter idag. Utforska TOUGHBOOK-tillbehör och fordonslösningar här.

Utforska TOUGHBOOK G2 ytterligare

G2-standard

TOUGHBOOK G2 Standard

G2 snabbkoppling

TOUGHBOOK G2 Snabbkoppling SSD


Några frågor?

Tveka inte att höra av dig. En av våra Panasonic-experter hjälper mer än gärna till.

KONTAKTA OSS HÄR >

Redo att stå till tjänst

man som håller i toughbook

Samhällsservice

Använd som en mobil dataterminal (MDT) monterad framför fordon för att kommunicera med huvudkontoret, sedan som en demonterbar digital inspektion och multiverktyg för underhåll ute på fältet. Ta noggrann dokumentation och bedömningar med G2:s bakre eller termiska kamera och använd sedan det avtagbara, bakgrundsbelysta tangentbordet för att enkelt skapa rapporter.

arbetare som använder toughbook

Underhåll och reparation

Används för schemaläggning, underhåll, reparation, inspektion och rapportering. Se enkelt byggplatsplaner; inspektera och registrera skador på anläggningar eller rör med hjälp av kamera och värmeavbildning; få tillgång till och dela information från och med huvudkontoret; fånga kundsignaturer och skanna streckkoder.

"Byggd för att gå dit Surface Pros och iPads inte klarar av att gå ... det är en fantastisk robust lösning som inte kommer att svika dig när det gäller "

TOUGHBOOK G2 recension

PC Mag, september 2021

citat bild

Robust i mer än 25 år

Några av de mest hållbara datorerna som finns

PC-industrins lägsta felfrekvens och 7 gånger mer tillförlitlig än branschgenomsnittet.

Tungviktare i lätt format

De kan vara robusta av militär kvalitet, men de är de lättaste och mest kompakta i sitt slag.

Batterier som håller

Med upp till 40 timmars driftskapacitet och hot/warm-swapalternativ kan de hantera flera skift och flera arbetare.

Alltid ansluten i fältet

LAN, Bluetooth, 4G/5G, GPS och optimerade antenner.

Överlägsna skärmar

Härdade, antireflekterande, handskaktiverade multi-touch-skärmar för ostörd, sömlös drift. Inomhus och ute. Oavsett ljus. Oavsett väder.

En kontaktpunkt – en värld av service

Du kommer att få stöd från koncept till utrullning till slutet av användningen, oavsett om du behöver anpassning, teknisk rådgivning, hantering, standard 3-åriga och 5-åriga utökade garantier eller fordonsintegration.

Undersökt. Testad. Betrodd.

Framröstad som den mest betrodda leverantören av PC-lösningar i Europa och Nordamerika.

Dedikerade tillbehör

Smartkorts- och fingeravtrycksläsare, streckkodsläsare, pennor, bärbara skrivare, rösttillbehör och mer.

Värde som inte kan överträffas

TOUGHBOOK levererar den lägsta totala ägandekostnaden (TCO) inom mobil databehandling. (Kolla in vår TCO-kalkylator här). Och en uppnåelig avkastning på investeringen (ROI) bara under det första året. Läs mer i vårt korta whitepaper här.

Support som gäller utöver hårdvaran

Vårt Panasonic ProServices-team stöder kunder från idé till driftsättning till slutet av användningen och därefter. Och våra 3-åriga standard- och 5-åriga utökade garantier erbjuder längre support än något annat på marknaden, med några av de snabbaste reparations- och utbytestiderna för enheter.

anpassning

Anpassning: branding, apputveckling med mera

övervakning av enheter

Övervakning och hantering av enheter

optimerad säkerhet

Optimerad säkerhet

Garantier

Omfattande och utökade garantier

fordon

Fordonsintegration

tredje man

Certifierad programvara från tredje part

mjukvara

Programvaruutveckling

användarutbildning

Användarutbildning och teknisk rådgivning

världsledande Microsoft-säkerhet

Världsledande Microsoft-säkerhet

Windows-skydd® och produktivitet

Våra TOUGHBOOK Windows-enheter kan enkelt integreras med din befintliga infrastruktur. Installerad med den senaste Windows secured-core teknik, fingeravtrycksläsare, programvara för ansiktsigenkänning och optimerad BIOS-firmware.

Du kan inte bara se fram emot ökad effektivitet, utan även enhets-, identitets- och dataskydd på alla nivåer – hårdvara och mjukvara – i hela din maskinpark.

Robust och redo

Toughbook G2

TOUGHBOOK G2 Standard

G2 snabbkoppling

TOUGHBOOK G2 Snabbkoppling SSD


Några frågor?

Tveka inte att höra av dig. En av våra Panasonic-experter hjälper mer än gärna till.

KONTAKTA OSS HÄR >