Phone number: (+46) 08-680 26 00
  • Business critical meets fully adaptable

    TOUGHBOOK A3

    10.1" fully rugged tablet

Toughbook A3

Oavsett arbete. Vart det än tar dig.

Att hitta en surfplatta som är tillräckligt flexibel för att passa ditt arbetsflöde, men tuff nog för tunga fältaktiviteter kan vara en knepig och tröttsam uppgift. Därför uppfann vi TOUGHBOOK A3.

Försedd med det senaste Android OS i en robust men ändå lätt 10.1 " format, med komplett men långsiktigt mjukvarustöd och anpassningsbar hårdvara byggd för ändamålet. Dessutom är det bara att köra, direkt när den tas ur lådan.

Ditt företag har precis träffat sin avsedda surfplatta.

Förträffligheten visar sig

När du regelbundet roterar mellan inomhus och utomhus, mörker och ljus, bra och dåligt väder, måste din skärm reagera sömlöst.

Med en 10,1" professionell antireflektionsskärm ger TOUGHBOOK A3 tydliga bilder i både starkt solljus och svaga ljusförhållanden, och även om den är härdad är den lyhörd för finger, handske och penna (även i fuktiga miljöer).

Dess större skärm (WUXGA-upplösning eller 1920 x 1200 bildförhållande) visar fler ord, kalkylblad, tekniska ritningar, kod och affärsappar. Så, mindre kisande, scrollande och växlande – mer produktivitet.

förträfflighet
passar perfekt

Den perfekta passformen för ditt sätt att arbeta

TOUGHBOOK A3 levereras med flera konfigurations- och anpassningsalternativ - exempelvis för streckkods- och smartkortläsare och ytterligare USB-enheter; med upp till fem kombinationsmöjligheter. Visserligen robust, men utan att kompromissa med flexibiliteten. Främre och bakre kameror, en stereohögtalare för enkel kommunikation, förbättrad röstigenkänning under körning och en dedikerad GPS, gör det till ett intuitivt, mobilt,digitalt multiverktyg för dina frontlinjeteam.

Beprövad, testad och tuff

Konstruerad från grunden för att användas på språng och i tuffa miljöer, testad enligt militär standard (MILSTD810H) och officiellt IP65-klassad för vatten- och dammbeständighet. Den robusta TOUGHBOOK A3 kan också överleva fall (upp till 1,5 meter), stötar, vibrationer, extrema temperaturer och mer. Så ditt team är alltid redo. Inga fler enhetsfel. Inga fler stilleståndstider. Inget mer avbrutet arbete.

har testat
mer

Få ut mer av din dag

Det finns 4G LTE för optimerad anslutning och upp till 15 timmars batteritid, med hot-swap-alternativ. TOUGHBOOK A3 är tunn, lätt och enkel att bära och kan integreras i fordon. Så ditt team kan alltid kommunicera, få tillgång till viktig information och rapportera i realtid när de är på resande fot ... under hela skiftets varaktighet.

Kompletterande tillbehör, fordonsfästen och dockor

Robust och noggrant testad, för maximal bekvämlighet och säkerhet ute på fältet. Byggd för ändamålet och utformad för att matcha ditt sätt att arbeta.

Förverkliga den verkliga potentialen hos dina enheter idag. Utforska TOUGHBOOK-tillbehör och fordonsfästen här.

Tillbehör

Utforska TOUGHBOOK A3 ytterligare

TOUGHBOOK A3


Några frågor?

Tveka inte att höra av dig. En av våra Panasonic-experter hjälper mer än gärna till.

KONTAKTA OSS HÄR >

Redo att stå till tjänst

samhällsservice

Samhällsservice

Kommunicera enkelt med huvudkontoret och optimera rutter när du är på väg, använd sedan som ett demonterbart digitalt inspektions-, underhålls- och rapporteringsverktyg ute på fältet. Få snabbt tillgång till manualer och instruktioner på plats; ta noggrann dokumentation och bedömningar med Toughbook A3-kameran; fånga enkelt kundsignaturer eller skanna streckkoder och oroa dig aldrig för att behöva ladda din enhet medan du är på jobbet - 15 timmars batteritid och hot swap-alternativ tar hand om det.

Brand

Räddningstjänst

Används i utbildningsscenarier och för tillgångsspårning. Eller som en mobil dataterminal (MDT) framför hytterna, sedan som en demonterbar riskinformationsplatta (RIT) bak i fordon (enhetens stora display gör det lättare att se viktig väder-, byggnads-, plats- eller patientinformation). Ta den robusta TOUGHBOOK A3 in i händelsernas centrum utan att oroa dig för dess hållbarhet eller säkerheten för dina känsliga data.

"TOUGHBOOK A3-enheten utmärkte sig omedelbart som annorlunda. Det var ett mycket mer polerat och komplett paket när det gäller design och robusthet. I vår miljö visste vi att vi behövde en tuff enhet, men det är svårt att välja en produkt som är robust, har rätt funktioner och är framtidssäker nog att hålla oss minst 5 år. "

Robert Haigh

IT-direktör, The Pallet Network (TPN)

citat bild

Robusta i mer än 25 år

Några av de mest hållbara datorerna som finns

PC-industrins lägsta felfrekvens och 7 gånger mer tillförlitlig än branschgenomsnittet.

Tungviktare i lätt format

De är robusta av militär kvalitet, men samtidigt de lättaste och mest kompakta i sitt slag.

Batterier som håller

Med upp till 40 timmars driftskapacitet och hot/warm-swapalternativ, kan de hantera flera skift och flera arbetare.

Alltid ansluten i fältet

LAN, Bluetooth, 4G/5G, GPS och optimerade antenner.

Överlägsna skärmar

Härdade, antireflekterande, handskaktiverade multi-touch-skärmar för ostörd, sömlös drift. Inomhus och ute. Oavsett ljus. Oavsett väder.

En kontaktpunkt – en värld av service

Du kommer att få stöd från koncept till utrullning till slutet av användningen, oavsett om du behöver anpassning, teknisk rådgivning, hantering, standard 3-åriga och 5-åriga utökade garantier eller fordonsintegration.

Provad. Testad. Betrodd.

Framröstad som den mest betrodda leverantören av PC-lösningar i Europa och Nordamerika.

Dedikerade tillbehör

Smartkorts- och fingeravtrycksläsare, streckkodsläsare, pennor, bärbara skrivare, rösttillbehör och mer.

Värde som inte kan slås

TOUGHBOOK levererar den lägsta totala ägandekostnaden (TCO) inom mobil databehandling. (Kolla in vår TCO-kalkylator här). Och en uppnåelig avkastning på investeringen (ROI) bara under det första året. Läs mer i vårt korta whitepaper här.

Stöd som går utöver hårdvaran

Vårt Panasonic ProServices-team stöder kunder från idé till driftsättning till slutet av användningen och därefter. Våra 3-åriga standard- och 5-åriga utökade garantier erbjuder längre support än något annat på marknaden, med några av de snabbaste reparations- och utbytestiderna för enheter.

anpassning

Anpassning: branding, apputveckling med mera

övervakning av enheter

Övervakning och hantering av enheter

optimerad säkerhet

Optimerad säkerhet

Garantier

Omfattande och utökade garantier

fordon

Fordonsintegration

tredje man

Certifierad programvara från tredje part

mjukvara

Programvaruutveckling

användarutbildning

Användarutbildning och teknisk rådgivning

compass

Tänk om du kunde göra Android ännu bättre?

Och "precis rätt" för ditt team

COMPASS – Panasonics banbrytande programvara – gör att Android arbetar hårdare för ditt företag, baserat på dina specifika och unika behov. Från fjärrenhetshantering till säkerhet till anpassning – COMPASS är utformat för att förbättra Android OS på dina TOUGHBOOK-enheter, för att göra mobilarbetet mer produktivt, mer lönsamt och säkrare.

Utforska TOUGHBOOK A3 ytterligare

TOUGHBOOK A3


Några frågor?

Tveka inte att höra av dig. En av våra Panasonic-experter hjälper mer än gärna till.

KONTAKTA OSS HÄR >