Phone number: (+46) 08-680 26 00
  • Switch. Fit. Click.

    TOUGHBOOK 55

    14” rugged laptop

Toughbook 55

Gör den till din

Livet är bättre med fler val. Och nu har du det, tack vare switch-in, switch-out-teknik.

Toughbook 55 drivs av en Intel Core i5 vPro-processor och är en 14-tums robust bärbar dator med ett helt nytt modulärt koncept. En flexibel kombination av klicktillbehör och snabbt konfigurerbar hårdvara, välj helt enkelt den komponent du behöver och anpassa dig när du är på språng.

Flexibel och framtidssäker, det är en mer hållbar affärslösning.

Så mångsidig som ditt jobb kräver att det ska vara

HD

HD

full hd

Full HD

full hd pekskärm

Full HD-pekskärm

Det här är din enhet, hur du vill ha den.

Lägg till ett smartkort, HF-RFID eller fingeravtrycksläsare. Integrera DVD, Blu-Ray och extra lagringsutrymme. Välj även ett extra andra batteri. Det är lika enkelt (och lika snabbt) som: Switch. Passa. Klicka

din enhet
enkelt och intuitivt

Enkel och intuitiv hantering

Toughbook 55 är tunn, lätt och enkel att bära med sig via handtaget och är utformad för att tas med var som helst. Varenda detalj har utvecklats för att passa ditt sätt att arbeta. Från främre kameror, en stereohögtalare för enkel kommunikation och förbättrad röstigenkänning under körning, till en dedikerad GPS, bakgrundsbelyst tangentbord och pekskärm med hög ljusstyrka i alla väder.

Inga fler enhetsfel, driftstopp eller avbrutet arbete

Konstruerad från grunden för att användas på språng och i tuffa miljöer, testad enligt militär standard (MILSTD810H) och officiellt IP53-klassad för vatten- och dammbeständighet. Toughbook 55 design innebär att den också kan överleva fall, stötar, vibrationer, extrema temperaturer och mer.

Lägg till 4G LTE och dual pass-through-antenn för optimerad anslutning; Dessutom upp till 38 timmars batteritid (tack vare batteribyte som tillval), och ditt team kommer alltid att kunna kommunicera, få tillgång till kritisk information och rapportera i realtid när de är på resande fot.

inget mer misslyckande
hållbar lösning

En mer hållbar lösning

Eftersom Toughbook 55 är redo att anpassa sig till de ständigt föränderliga kraven från företag och användare är den utformad för att hålla länge. Lägg till funktioner när dina behov förändras i framtiden ... utan att behöva se över hela ditt ekosystem. Enskilda delar kan repareras eller bytas ut isolerat... utan att påverka enheten som helhet. Så du kan minska stilleståndstiden, ditt koldioxidavtryck och dina budgetutgifter.

Företagssäkerhet – direkt ur lådan

TOUGHBOOK 55 är en av de första bärbara datorerna på marknaden som innehåller en ny generation säkerhetsplattform, vilket begränsar risken för även mycket avancerade cyberattacker.

Microsoft Secured-core PC-teknik ger enhets-, identitets- och dataskydd på alla nivåer – hårdvara och mjukvara. Enhetens Windows Hello-kompatibla webbkamera möjliggör biometrisk användarautentisering, medan snabbkopplings-SSD och smartkort och HF-RFID-läsaralternativ hjälper till att ytterligare förbättra uppdragskritisk datasäkerhet.

företagssäkerhet
kompletterande tillbehör

Kompletterande tillbehör, fordonsfästen och dockor

Robust och noggrant testad, för maximal bekvämlighet och säkerhet ute på fältet. Byggd för ändamålet och utformad för att matcha ditt sätt att arbeta.

Förverkliga den verkliga potentialen hos dina enheter idag. Utforska TOUGHBOOK-tillbehör och fordonsfästen här.

Utforska TOUGHBOOK 55 ytterligare

55 full hd

55 Full HD

Full HD-pekskärm

55 Full-HD-pekskärm


Några frågor?

Tveka inte att höra av dig. En av våra Panasonic-experter hjälper mer än gärna till.

KONTAKTA OSS HÄR >

Redo att stå till tjänst

försvar

Försvar

Perfekt för undervisnings- och testmiljöer. Anslut i realtid till verksamhetskritiska backend-system och kartdata. Skydda viktig information – snabbt – med en flyttbar SSD som standard (plus Viasat-alternativ) och dölj läget, som omedelbart gör enhetens skärm mörkare, stänger av funktioner och minskar radiosändningar.

Bilindustri

Bilindustri

Optimera din diagnostik, förbättra din FoU, revolutionera ditt showroom och forma din smarta fabrik. Genomför dina provkörningar i de tuffaste miljöerna och i de tuffaste väder, eller anslut trådlöst till fordon i dammiga, oljiga verkstäder. Samla enkelt in telematik, bearbeta och visualisera sedan data på plats (och lagra senare säkert med ett SSD-kort med snabbkoppling) för att avgöra vilka prestandaförbättringar som behövs eller reparationer som ska göras.

Fälttjänster

Fälttjänster

Använd som en mobil dataterminal (MDT) monterad framför fordon för att kommunicera med huvudkontoret och optimera rutter, sedan som ett demonterbart digital multiverktyg för inspektion, underhåll och rapportering ute på fältet. Få enkelt tillgång till manualer och instruktioner på plats; Registrera skador med Toughbook 55-kameran, fånga enkelt kundsignaturerna och använd sedan det avtagbara, bakgrundsbelysta tangentbordet för att snabbt skapa och skicka rapporter.

"I takt med att cyberattacker och hot blir alltmer sofistikerade letar kunderna efter mer omfattande säkerhet. Detta är särskilt viktigt i sektorer där informationen är mycket känslig, såsom räddningstjänst, försvar eller offentlig sektor och för särskilda arbetsroller, såsom ledande befattningshavare, FoU-chefer eller mobila arbetstagare som bär viktig kund- och företagsinformation på sin enhet.

banner bild

Robust i mer än 25 år

Några av de mest hållbara datorerna som finns

PC-industrins lägsta felfrekvenser och 7 gånger mer tillförlitliga än branschgenomsnittet.

Tungviktare i lätt format

De är robusta av militär kvalitet, men samtidigt de lättaste och mest kompakta i sitt slag.

Batterier som håller

Med upp till 40 timmars driftskapacitet och hot/warm-swapalternativ kan de hantera flera skift och flera arbetare.

Alltid ansluten i fältet

LAN, Bluetooth, 4G/5G, GPS och optimerade antenner.

Överlägsna skärmar

Härdade, antireflekterande, handskaktiverade multi-touch-skärmar för ostörd, sömlös drift. Inomhus och ute. Oavsett ljus. Oavsett väder.

En kontaktpunkt – en värld av service

Du kommer att få stöd från koncept till utrullning till slutet av användningen, oavsett om du behöver anpassning, teknisk rådgivning, hantering, standard 3-åriga och 5-åriga utökade garantier eller fordonsintegration.

Provad. Testad. Betrodd.

Framröstad som den mest betrodda leverantören av PC-lösningar i Europa och Nordamerika.

Dedikerade tillbehör

Smartkorts- och fingeravtrycksläsare, streckkodsläsare, pennor, bärbara skrivare, rösttillbehör och mer.

Värde som inte kan överträffas

TOUGHBOOK levererar den lägsta totala ägandekostnaden (TCO) inom mobil databehandling. (Kolla in vår TCO-kalkylator här). Och en uppnåelig avkastning på investeringen (ROI) bara under det första året. Läs mer i vårt korta whitepaper här.

Stöd som går utöver hårdvaran

Vårt Panasonic ProServices-team stöder kunder från idé till driftsättning till slutet av användningen och därefter. Och våra 3-åriga standard- och 5-åriga utökade garantier erbjuder längre support än något annat på marknaden, med några av de snabbaste reparations- och utbytestiderna för enheter

anpassning

Anpassning: branding, apputveckling med mera

övervakning av enheter

Övervakning och hantering av enheter

optimerad säkerhet

Optimerad säkerhet

Garantier

Omfattande och utökade garantier

fordon

Fordonsintegration

tredje part

Certifierad programvara från tredje part

mjukvara

Programvaruutveckling

användarutbildning

Användarutbildning och teknisk rådgivning

världsledande Microsoft-säkerhet

Världsledande Microsoft-säkerhet

Windows-skydd® och produktivitet

Våra TOUGHBOOK Windows-enheter kan enkelt integreras med din befintliga infrastruktur. Installerad med den senaste Windows-tekniken med säkrad kärna, inklusive fingeravtrycksläsare, programvara för ansiktsigenkänning och optimerad BIOS-firmware.

Du kan inte bara se fram emot ökad effektivitet, utan även enhets-, identitets- och dataskydd på alla nivåer –hårdvara och mjukvara – i hela din maskinpark.

Robust och redo

full hd

55 Full HD

full hd pekskärm

55 Full-HD-pekskärm


Några frågor?

Tveka inte att höra av dig. En av våra Panasonic-experter hjälper mer än gärna till.

KONTAKTA OSS HÄR >