Phone number: (+46) 08-680 26 00
Handelsindustrin

Ett nytt sätt att se detaljhandeln

Mångsidiga lösningar för alla applikationer i dina butiker

Panasonics slitstarka Toughpad-plattor och POS-stationer (point of sale) erbjuder ett mångsidigt utförande. Deras förmåga att fungera i alla miljöer – i butiker eller i serveringslokaler, utomhus och i lager – gör dem till det perfekta verktyget för användning i alla detaljhandelsapplikationer.

De hjälper detaljhandlare att leverera den flerkanaliga kundupplevelse som gör att framgångsrika företag utmärker sig idag. Till och med innan kunderna kommer till din butik eller dina lokaler skapar de en integrerad, sömlös serie av interaktioner och beröringspunkter som kombinerar den fysiska detaljhandeln med dess digitala motsvarighet på nätet.

  • Panasonic erbjuder pålitliga och skräddarsydda enheter utrustade med extra tydliga skärmar som är idealiska för miljöer där folk tar beställningar som restaurangkedjor eller snabbservicerestauranger.
  • Personal i detaljhandeln kan tack vare Toughpad-enheterna få åtkomst till information i realtid så att de kan tillhandhålla kunderna djupgående produktinformation för att maximera möjligheten till merförsäljning vid POS.
  • De robusta formegenskaperna innebär att Toughpad-enheterna är stabila, men lätta och mobila nog för butiksfunktioner och lageranvändning.
  • Lång batteritid och integrerade streckkodsläsare tillsammans med Windows operativsystem innebär att detaljhandlare kan sköta flera applikationer från en och samma enhet.
  • En rad specialiserade dockningslösningar innebär att Toughpad-enheterna tryggt kan transporteras och användas på resande fot eller förvandlas till POS-arbetsstationer.
  • Panasonics POS-arbetsstationer uppfyller kraven på dagens marknad och hjälper detaljhandlare i sin dagliga verksamhet. Arbetsstationerna är kompatibla med en mängd Microsoft Windows-operativsystem och har en flexibel och modulbaserad allt-i-ett design för detaljhandeln, snabbservicerestauranger samt hotell- och restaurangnäringen. 

 

 

Toughbook och Toughpad i detaljhandelsmiljö

Snabbservicerestauranger och restaurangkedjor

Snabbservicerestauranger och restaurangkedjor

Våra detaljhandelslösningar säkerställer en smidig, flexibel verksamhet på platser där trycket på snabbhet och effektivitet är som störst.

Row call to action
Stormarknader

Stormarknader

I en miljö där kundservice är en nyckelaspekt, stödjer Panasonics teknik ett stort utbud av uppgifter, processer och personalfunktioner.

Row call to action
Detaljhandelsbutiker

Detaljhandelsbutiker

Genom Panasonics mobila och datorbaserade POS-lösningar erbjuds detaljhandelstjänster av hög kvalitet över flera kanaler och filialer.

Row call to action
Hotell- och restaurang

Hotell- och restaurang

Skapa den ultimata kundupplevelsen med teknik som förbättrar varje besök hos din verksamhet.

Row call to action
¹ Testad av ett nationellt tredjepartslabb i enlighet med IEC 60529 avsnitt 13.4, 13.6.2, 14.2.5 och 14.3.