Phone number: (+46) 08-680 26 00
Bilindustrin

Förbättrar arbetsmetoderna i bilsektorn

För forskning och utveckling av motorer och fordon, för simuleringar och optimering med datorstöd, för mätningar, inspelningar och utvärdering av telematikdata vid testkörningar – en Toughbook, och Intel® Core™ i5 vPro™ processor, är det perfekta verktyget i bilindustrin.

Våra mycket slitstarka datorer har robust utformning utan fläktar och med skydd för de externa portarna. Därmed klarar de damm och fukt, liksom slag och stötar (MIL-STD 810G och IP65)¹,². De kan också användas utomhus för diagnostik på plats, och klarar fritt fall och vibrationer från testkörningar, liksom krävande verkstadsmiljöer.

Tillförlitlig och slitstark


Robust design, med detaljer som LCD med flexibel montering, extra hållfasta gångjärn och stötskyddade hårddiskar, gör våra Toughbook-datorer extremt hållbara och motståndskraftiga mot maskinvarufel, så att du slipper kostsamma reparationer. Totalkostnaden över datorns livslängd, d.v.s. den totala ägandekostnaden, blir därför mycket lägre än för konventionella bärbara datorer.

Ovanstående är rena tekniska fakta. Nu vill vi visa hur våra Toughbook-datorer kan ge fördelar i just din organisation.

Liknande organisationer använder redan våra Toughbook-datorer för att utvecklas och nå framgång. Även ditt företag kan klara utmaningarna med hjälp av Toughbook.

¹Testat av oberoende, nationellt laboratorium enligt MIL-STD-810G, metod 516.6, procedur IV för falltest.
²Testat av nationellt oberoende laboratorium, enligt IEC 60529, avsnitt 13.4, 13.6.2, 14.2.5 och 14.3.