• Ska du använda fasta datorer eller flexibla mobila enheter?

Ska du använda fasta datorer eller flexibla mobila enheter?

På Panasonic är vi övertygade om att slitstarka plattor ger påtagliga fördelar jämfört med mer klassiska stationära datorer.

Varje år kommer varje gaffeltruck på ditt företag att vara ur drift i ett antal timmar, antingen för planerade kontroller eller oplanerat underhåll. Utspritt på ett stort antal truckar, kan detta innebära hundratals förlorade arbetstimmar.

Låt inte kärnverksamheten ta smällen

Om du använder stationära datorer för gaffeltruckarna förlorar du dessutom hundratals timmar i datorverksamhet, vilket har en anmärkningsvärd påverkan på personalens produktivitet, resultaten för produktions- och leveransprocessen, och därmed vinsten.

Detta innebär dessutom att både gaffeltrucken och datorn inte kan användas när en dator måste repareras, kontrolleras eller uppdateras, vilket ger samma negativa resultat.

Dessa problem försvinner dock omedelbart när du har en slitstark platta. Datorplattor kan flyttas mellan fordon då serviceunderhåll genomförs, vilket innebär att de alltid kan användas. Och vid underhåll av själva plattan kan enheten enkelt bytas ut.

Till Panasonics sortiment av stryktåliga plattor och datorer finns även specialdockor med VESA-fästen. Det betyder att de enkelt kan flyttas och säkras från konsol till konsol, och fordon till fordon och därmed kunna användas för flera arbetsområden.