• Räcker det med en konsumentenhet eller behöver du något mer robust?

Räcker det med en konsumentenhet eller behöver du något mer robust?

Det är frestande att införskaffa konsumentenheter, eftersom vi ständigt använder dem i vardagen. 

Men tänk på följande: Om du tittar dig omkring i en lagerlokal eller en produktionsanläggning, vad ser du då? Skyddshjälmar, varselkläder, skyddsutrustning, slitstarka skor – garanterat inte sådana vardagskläder som människor brukar ha på sig på fritiden. Detsamma bör gälla även för dina datorer.

Konsumentenheter är inte byggda för tuffa arbetsmiljöer. De har inte den hållbarhet, anslutningsbarhet, flexibilitet och tålighet för olika väderlekar som din verksamhet kräver. Du kommer ganska snart att inse att pengarna du betalade för din första IKT-lösning var bortkastade.

Panasonic Toughpad-plattorna är dock något helt annat. Varför det? Här är några av anledningarna:

Slitstarka både på insidan och utsidan

Våra enheter är tillräckligt robusta för att fungera problemfritt i tuffa arbetsmiljöer. De har falltestats från 180 centimeters höjd från 26 olika vinklar och vibrationstestats för att säkerställa funktion i fordon utan fjädring, och de kan motstå extrema temperaturer.

Rugged from the inside out
Work without limits
Arbeta utan hinder

Våra IP-skyddsklassificerade enheter förhindrar driftavbrott. De har pekskärmar som fungerar även med handskar och i regn, och har antireflexbeläggning som gör det möjligt att avläsa skärmen även i solsken. Ute eller inne. Oavsett väder. Oavsett tid på dygnet.

Ergonomisk mobilitet

Våra slitstarka och flexibla dockningsstationer och fästen för fordon har en ergonomisk design och har genomgått noggranna tester. De utgör ett fullständigt system som följer alla säkerhetsföreskrifter och kan enkelt flyttas mellan olika gaffeltruckar.

Dedicated accessory range
Ergonomic mobility
Utbud av specialtillbehör

Vi har allt från streckkods- och RFID-läsare till programvara som förbättrar säkerheten och anslutningsbarheten. Samtliga tillbehör har testats och certifierats av Panasonic enligt Toughbook- och Toughpad-standarderna, vilket garanterar fullständig kompabilitet.

Toppmoderna system och den senaste tekniken

Välj mellan de senaste operativsystemen för Windows® och Android™, och de senaste Intel®-processorerna.

Latest systems and technology
Optimised connectivity
Optimerade anslutningsmöjligheter

Toughbook och Toughpad upprätthåller anslutningen där andra enheter misslyckas. Våra modeller har alternativ för LAN, trådlöst LAN, Bluetooth, WWAN (3G/4G) och GPS, och dockningsstationerna har tillval för dubbla antenningångar, vilket ytterligare utökar anslutningsförmågan.

Specialistsupport och -tjänster

Panasonic ProServices erbjuder professionella mervärdestjänster, vilka inkluderar hanterad driftsättning, teknisk support, hantering av tillgångar och utbildning för användare, vilket säkerställer att ditt projekt kan genomföras smidigt med bra resultat.

Specialist support and services