• Räcker det med en konsumentenhet eller behöver du något mer robust?

Räcker det med en konsumentenhet eller behöver du något mer robust?

Det är frestande att införskaffa konsumentenheter, eftersom vi ständigt använder dem i vardagen. 

Men tänk på följande: När du blickar ut över logistikanläggningarna, vad ser du då? Skyddshjälmar, varselkläder, skyddsutrustning, slitstarka skor – garanterat inte kläder som folk bär till vardags ute på stan. Detsamma bör gälla även för dina datorer.

Konsumentenheter är inte byggda för tuffa arbetsmiljöer. De har inte den hållbarhet, anslutningsbarhet, flexibilitet och tålighet för olika väderlekar som din verksamhet kräver. Du kommer ganska snart att inse att pengarna du betalade för din första IKT-lösning var bortkastade. 

Testad. Beprövad. Pålitlig.

Enheter som Panasonic Toughpad-surfplattorna är dock något helt annat. Varför det? Här är några av anledningarna:

Slitstarka både på insidan och utsidan

Våra enheter erbjuder enastående hållbarhet för tuffa lager- och transportmiljöer. De har falltestats från 180 centimeters höjd från 26 olika vinklar, sänkts ned i vatten och vibrationstestats för att säkerställa funktion i fordon utan fjädring, och de kan motstå extrema temperaturer. Dessutom är de vatten- och dammbeständiga. Pålitlig teknik innebär också färre maskinvarufel och oplanerade driftstopp.

Work without limits
Arbeta utan hinder

Våra slitstarka och antireflexbehandlade pekskärmar med IP-skyddsklassificering fungerar med handskar och är enkla att använda i alla dina lager och transportfordon. Utomhus och inomhus. Oavsett väder. Oavsett tid på dygnet.

Flera skift, flera anställda

Förlängd batteriprestanda, smartcard-läsare och fingeravtrycksläsare innebär att våra enheter sömlöst hanterar flera skift och anställda varje dag.

Mulitple shifts, multiple workers
Ergonomic mobility
Ergonomisk mobilitet 

Våra helt slitstarka och flexibla dockningsstationer och fästen för fordon har en ergonomisk design och har genomgått noggranna tester. De utgör ett fullständigt system som följer alla säkerhetsföreskrifter och enkelt kan flyttas mellan olika gaffeltruckar.

Utbud av specialtillbehör

Vi har allt från streckkods- och RFID-avläsare till programvara som förbättrar säkerheten och anslutningsbarheten. Samtliga tillbehör har testats och certifierats av Panasonic enligt Toughbook- och Toughpad-standarderna, vilket garanterar fullständig kompabilitet.

Dedicated accessory range
Latest systems and technology
Toppmoderna system och den senaste tekniken

Välj mellan de senaste operativsystemen för Windows® och Android™, och de senaste Intel®-processorerna.

Optimerade anslutningsmöjligheter

Toughbook och Toughpad upprätthåller anslutningen där alla andra enheter misslyckas. Våra modeller har alternativ för LAN, trådlöst LAN, Bluetooth, WWAN (3G/4G) och GPS, och dockningsstationerna har tillval för dubbla antenningångar, vilket ytterligare utökar anslutningsförmågan.

Optimised connectivity
Specialist support and services
Specialistsupport och -tjänster

Panasonic ProServices erbjuder professionella mervärdestjänster, vilka inkluderar hanterad driftsättning, teknisk support, hantering av tillgångar och träning för användare, vilket säkerställer att ditt projekt kan genomföras smidigt med bra resultat.