• Software Solution Partners

Hitta en programvarulösning

Erbjuder den bästa lösningen för att uppfylla dina verksamhetsbehov

Panasonic Toughbook och Toughpad har ett exklusivt nätverk av certifierade oberoende programleverantörer i olika branscher med stor erfarenhet av att erbjuda lösningar som har testats och certifierats för våra produkter och tjänster.

 • Staylinked

  StayLinked specialiserar sig på att modernisera värdprogram för slitstarka bärbara datorer. I över 20 år har StayLinked tillhandahållit lösningar i världsklass för verksamhetskritiska och värdbaserade system inom branscherna för lagerhållning, tillverkning, transport och detaljhandel. Tack vare en ingående förståelse för dessa värdbaserade system kunde Staylinked införa en ny teknik för terminalemulering och sessionshantering för mobila enheter.

  Visit Website
 • SOTI

  SOTI är en leverantör av EMM-lösningar (Enterprise Mobility Management) med över 16 000 företagskunder och miljontals hanterade enheter över hela världen. SOTI:s portfölj med innovativa lösningar och tjänster tillhandahåller de verktyg som organisationer behöver för att verkligen mobilisera sin verksamhet och optimera sina mobilitetsinvesteringar. 

  Visit Website
 • NetMotion

  NetMotions programvara för hantering av mobilitetsprestanda gör det möjligt för IT-system att tillhandahålla en oslagbar upplevelse för mobila användare. Den här programvaran accelererar, optimerar och skyddar all trafik till mobila enheter i ett nätverk, program eller operativsystem.

  Hämta det sammärkta reklambladethär.

  Visit Website
 • Absolute Software

  Absolut tillhandahåller beständiga lösningar för slutpunktssäkerhet och datariskhantering för datorer, surfplattor och smarttelefoner. Absolute Data & Device Security (DDS – data- och enhetssäkerhet) tillhandahåller en beständig anslutning till alla dina slutpunkter och de data de innehåller, vilket innebär att du alltid har full kontroll, även om en enhet är bortkopplad från nätverket eller är i händerna på en obehörig användare. Hämta det sammärkta reklambladethär.

  Visit Website