Phone number: (+46) 08-680 26 00

Hitta en programvarulösning

I nära samarbete med vårt exklusiva nätverk av oberoende programvaruförsäljare (independent software vendors, ISV) har vi utvecklat ett brett utbud av kompletta lösningar för många olika sektorer och branscher.

I listan nedan får ni direkt åtkomst till några av våra Premier- och Certified ISV-partner och deras lösningar. Listan är inte fullständig, men vi hjälper gärna till att hitta lösningar som passar era individuella behov. Tveka inte att höra av er om ni vill ha mer information eller diskutera specifika projekt med oss.

 • Acronis

  Acronis sätter standarden för cyberskydd och hybridmolnslagring genom sin säkerhetskopiering, bekämpning av utpressningstrojaner, katastrofåterställning, lagring och filsynkroniserings- och delningslösningar för företag. Med prisbelönt AI-baserad teknik för aktivt skydd, blockkedjebaserad autentisering och en unik hybridmolnsarkitektur och kan Acronis skydda data i vilken miljö som helst, inklusive fysiska, virtuella och molnbaserade arbetsbelastningar och program. Alltihop för en låg och förutsägbar kostnad.

  Visit Website
 • GPC

  GPC är ett prisbelönt mjukvaruföretag med över 25 års erfarenhet, som arbetar med en rad sektorer över hela världen. GPC drivs av kundernas behov inom hälso- och sjukvård, transport, polis, logistik och kommuner, och strävar efter att förbättra kundernas resultat genom att utnyttja resurser på det effektivaste sättet. GPC har lång erfarenhet av att skapa lösningar med 3D kamera, inklusive Intel® RealSense™ teknik integrerat i TOUGHBOOK M1.

  Visit Website
 • Staylinked

  StayLinked specialiserar sig på att modernisera värdprogram för slitstarka bärbara datorer. I över 20 år har StayLinked tillhandahållit lösningar i världsklass för verksamhetskritiska och värdbaserade system inom branscherna för lagerhållning, tillverkning, transport och detaljhandel. Tack vare en ingående förståelse för dessa värdbaserade system kunde Staylinked införa en ny teknik för terminalemulering och sessionshantering för mobila enheter.
   

  Visit Website