Phone number: (+46) 08-680 26 00

Panasonic förbättrar leveranstiderna för TOUGHBOOK

Panasonic kortar ner leveranstiderna för 90 procent av produkterna i TOUGHBOOK-serien, där robusta bärbara datorer, datorplattor och handhållna enheter ingår. De nya leveranstiderna gäller från och med juni 2019 och omfattar hela produktsortimentet, förutom vissa specialanpassade lösningar.

Tidigare har det tagit upp till 90 dagar för TOUGHBOOK-produkterna att levereras till kunderna, främst på grund av höga kundanpassningsnivåer och de många konfigurationsalternativ som enheterna erbjuder. Leveranstiderna kortas nu ner från 90 till 30 dagar, tack vare en supply chain-optimering utförd av Panasonics eget ingenjörsteam vid det europeiska TOUGHBOOK-konfigurations- och servicecentret i Cardiff, Wales. För återstående 10 procent av TOUGHBOOK-produkterna, främst de specialanpassade, kommer leveranstiden att ligga på 60-90 dagar.

- De förbättrade leveranstiderna innebär ännu en milstolpe i den kvalitetssäkring som Panasonic TOUGHBOOK levererar. Våra kunder inser att det kan ta en del tid innan deras skräddarsydda ruggade enheter, som tillverkas och testas på vårt Cardiff Center, levereras till dem. Därför är det också positivt att dessa nya branschledande initiativ ger våra kunder en helt ny flexibilitetsnivå, säger Kevin Jones, Managing Director för Panasonic Mobile Solution Business i Europa.

20 års erfarenhet

Panasonics konfigurations- och servicecenter i Cardiff, Wales, fyllde nyligen 20 år och är en unik anläggning, länkad till produktionen av robusta enheter i Europa. Panasonics TOUGHBOOK-enheter monteras, testas och repareras vid och beställs från detta konfigurationscenter.