Har du förberett dig inför att supporten för Windows XP slutar i april 2014?

Ladda ner inspelning av Microsoft kundwebinarium >>

Den 8 april 2014 upphör Microsofts support för Windows XP.

Men vad innebär det för dig och din verksamhet?

Vilka är utmaningarna och möjligheterna?

Om du inte redan har övervägt de möjliga utmaningarna och möjligheterna är det hög tid att göra det nu.

Var trygg och säker

 • Slutet på supporten för Windows XP innebär att säkerhetsuppdateringar, säkerhetsrelaterade snabbkorrigeringar, personlig support och uppdateringar av tekniskt online-material upphör.
 • Det medför potentiella risker, såsom säkerhetshot, kompatibilitetsproblem och till och med driftstopp för din verksamhet.

Ta hänsyn till kostnaden

 • IDC:s undersökning* visar att äldre teknik som t.ex. Windows XP är avsevärt dyrare att underhålla än nyare lösningar som Windows 8. Nyare lösningar medför dessutom fördelar som är mycket mer värdefulla än fortsatt support för Windows XP.
 • I och med lanseringen av nya Windows 8.1 Pro kan din organisation utnyttja ännu fler nya funktioner som är perfekta för företagsanvändare. Detta gör Windows 8 till det snabbaste, säkraste och mest lättskötta av Microsofts operativsystem för bärbara datorer och surfplattor.
 • Det ger mer flexibilitet så att dina anställda kan vara mer produktiva samtidigt som drifteffektiviteten ökar genom förbättrad datorsäkerhet och administration. Det gör det också möjligt för din organisation att dra nytta av de senaste tekniska trenderna som virtualisering och molnet.

Häng med i förändringen

 • Många program- och maskinvarutillverkare kommer inte längre att erbjuda support för produkter som körs med Windows XP.
 • Windows 8.1 Pro stöder de senaste versionerna av dina företagsprogram.
 • Genom att uppgradera maskinvaran får du även massor av andra fördelar!

Ladda ner inspelning av Microsoft kundwebinarium >>

Vilka är dina alternativ?

 1. Uppgradera till Windows 7 Professional eller Windows 8.1 Pro om din enhet uppfyller systemkraven.
 2. Köp nya bärbara datorer eller surfplattor till ditt företag – ta en titt på Panasonics nya Toughbook- och Toughpad-serie.
 3. Skrota den gamla utrustningen – kommer detta att påverka din verksamhet?
 4. Gör ingenting – detta medför en enorm risk och ett potentiellt hot, samt kostnader för ditt företag! Fråga din Panasonic Account Manager eller Panasonic Channel Partner om vilka alternativ som är tillgängliga innan det är för sent?

Kontakta oss så att vi kan hjälpa dig att fatta rätt beslut medan det fortfarande finns tid.

Vad kan vi göra för att hjälpa dig?

Din Panasonic Account Manager eller Panasonic Channel Partner kan hjälpa dig med:

 • Professionell service - vi kan hjälpa dig med hela migreringen, alltifrån att skaffa nya licenser och hjälpa till vid uppgradering, implementering och installation av drivrutiner och fullständig driftsättning för större miljöer.
 • Maskinvarustöd - se om din befintliga enhet stöds av de senaste versionerna av Windows 7 eller Windows 8. Om ditt system inte uppfyller de systemkrav som krävs för en uppgradering kan du utforska de senaste Toughbook- och Toughpad-enheterna och de många fördelar de ger som t.ex. ökad produktivitet och långsiktiga kostnadsbesparingar.
 • Drivrutiner - vi kan tillhandahålla certifierade drivrutiner som har testats, certifierats och godkänts för Windows-plattformar.

Ladda ner inspelning av Microsoft kundwebinarium >>

*Källa: www.microsoft.com