Press

11/01/2019

Det är inte bara korrekt sortering och återvinning av kundernas avfall som är av största vikt för det finska sophanteringsbolaget Remeo. Till och med valet av IT-utrustning har noga utvärderats i företagets kamp för att minska världens resursförbrukning.

Allt är väl genomtänkt hos Remeo, som ständigt arbetar för att maximera återanvändning och återvinning av alla sorters material och produkter. Även IT-utrustningen i företagets lastbilar har stor betydelse, då enheterna måste ha längsta möjliga livslängd och driftstid.

23/11/2018

Big Data, Internet of Things (IoT) och sensorer kommer att bli de teknologiska trenderna med störst inverkan på den mobila arbetskraften under de kommande 12 månaderna. Det avslöjar en ny rapport, baserad på svar från 250 inköpare av IT-teknologi för företag.

29/10/2018

Panasonic lanserar idag en uppgraderad version av sin mest avancerade handdator -Toughbook FZ-N1 - med integrerad streckkodsläsare för mobila medarbetare. Den nya enheten har utrustats med en ännu robustare design, högre prestanda, utökad batteritid, bättre integrerad kommunikationsteknologi och en skarpare 4,7-tums skärm än sin föregångare.

27/09/2018

En färsk VDC-studie visar att Panasonic har en omsättningsandel på 57 % av robusta bärbara datorer och 56 % av företagsanpassade robusta datorplattor i Europa. Detta innebär att Panasonic är europeisk marknadsledare inom robusta datorer, för 17:e året i rad.

Pages