Press

10/09/2019

Panasonics nya TOUGHBOOK 55 sätter en helt ny standard för semi-robusta bärbara datorer, med ökad produktivitet, flexibilitet och hållbarhet. Trots sin eleganta utformning och lätta vikt är den stryktålig, kraftfull och tillräckligt ruggad för att stå pall för en hektiskt arbetsdag.

Samtidigt kan användaren, för första gången, anpassa enheten efter vilka uppgifter som väntar för dagen, genom att via TOUGHBOOK Universal Bay-funktionen t ex tillföra nya grafikalternativ, en smartcard-läsare, extra minne eller en DVD/Blu-Ray-enhet.  

15/05/2019

Panasonic meddelar i dag att Stefan Lindau har utsetts till ny Country Manager i Norden för Mobile Solutions Business Division . Lindau kommer primärt att fokusera på fortsatt tillväxt för företaget, så att ännu fler organisationer får möjlighet att använda och dra nytta av Panasonics robusta TOUGHBOOK-enheter, som erbjuder marknadens lägsta totala ägandekostnad (TCO).

14/03/2019

Panasonic, Europas ledande tillverkare av robusta mobila datorenheter, lanserar idag nästa generations IT-lösning Panasonic COMPASS 2.0, som erbjuder företag alla de funktioner som medarbetarna behöver för att säkert och smidigt kunna använda sina Android-baserade datorplattor i vardagen.

21/02/2019

Tack vare införandet av Panasonics datorplattor TOUGHBOOK G1 i brandbilarna har räddningstjänsten i norska Sandefjord effektiviserat sina arbetsinsatser. GPS-funktionalitet, som förser räddningstjänstpersonalen med snabbaste färdväg, uppdragsinformation mm, gör det lättare att i förväg planera och samordna räddningsinsatserna.

Pages