• Press

Press

11/06/2018

I en ny kundnöjdhetsstudie från VDC Research kring robusta enheter får Panasonic högsta betyg för sin kundbehovsförståelse, produkternas hårdvaruprestanda och teknisk support.

Det japanska företaget Panasonic är marknadens mest betrodda leverantör av robusta bärbara datorer och datorplattor för företagsbruk, visar en färsk internationell studie som utförts av undersökningsföretaget VDC Research.

25/04/2018

Panasonics nya uppgraderade version av den robusta datorplattan Toughpad FZ-M1 är bl a utrustad med en integrerad Intel® RealSense ™ 3D-kamera, som kan läsa av och processa 3D-dimensioner i farten, vilket gör den idealisk för användning inom många olika branscher och industriapplikationer.  

27/03/2018

*/ /*-->*/

Det här är ett säkerhetsmeddelande från Panasonic Corporation som berör Toughbook CF-AX-serien, CF-SX-serien och CF-C2-serien.

27/02/2018

Panasonic lanserar nu en uppgraderad version av sin populära ruggade datorplatta Toughpad FZ-M1, utrustad med en infraröd värmekamera med ett bildtemperaturintervall från +400 ända ner till -40 grader Celsius. Denna 7-tumsplatta passar perfekt för ett brett spektra av branscher och funktioner.

Pages