• Press

Press

29/10/2018

Panasonic lanserar idag en uppgraderad version av sin mest avancerade handdator -Toughbook FZ-N1 - med integrerad streckkodsläsare för mobila medarbetare. Den nya enheten har utrustats med en ännu robustare design, högre prestanda, utökad batteritid, bättre integrerad kommunikationsteknologi och en skarpare 4,7-tums skärm än sin föregångare.

27/09/2018

En färsk VDC-studie visar att Panasonic har en omsättningsandel på 57 % av robusta bärbara datorer och 56 % av företagsanpassade robusta datorplattor i Europa. Detta innebär att Panasonic är europeisk marknadsledare inom robusta datorer, för 17:e året i rad.

11/09/2018

Panasonics nya robusta och stilrena 7-tumsplatta Toughbook FZ-L1 är skräddarsydd att användas av mobila medarbetare med dagliga kundkontakter, bl a tack vare att den kan integreras med en streckkodsläsare.

5/09/2018

Panasonic uppmanar inköparna av robusta enheter för professionellt bruk att titta närmare på tillverkarnas löften. Det saknas nämligen branschstandarder för när en enhet faktiskt kan betecknas som robust. Inköparnas osäkerhet kring detta belyses i en ny studie som företaget idag presenterar.

Pages