• Press

Press

27/02/2018

Panasonic lanserar nu en uppgraderad version av sin populära ruggade datorplatta Toughpad FZ-M1, utrustad med en infraröd värmekamera med ett bildtemperaturintervall från +400 ända ner till -40 grader Celsius. Denna 7-tumsplatta passar perfekt för ett brett spektra av branscher och funktioner.

22/02/2018

Kundernas digitala upplevelser måste förbättras ytterligare. Det anser Panasonic och Pyramid Computer, som bland annat levererar interaktiva pekskärmslösningar till detaljhandeln. De två teknologijättarna inleder därför ett samarbete som ska förbättra och utveckla beröringsstandarder, självservicemöjligheter och handdatorlösningar.

7/02/2018

Två år efter lanseringen presenterar Panasonic nu en uppgraderad version av sin ruggade bärbara dator Toughbook CF-20. Förbättringarna innebär bl a utökad batteritid, högre säkerhet, samt bättre prestanda och användarvänlighet.

6/02/2018

ScanSource och Panasonic kommer att samarbeta för att stärka den snabbväxande europeiska marknaden för ruggade handdatorer. ScanSource har sedan länge samarbetat med Panasonic i USA och besitter en gedigen erfarenhet av att stödja Panasonics verksamhet.

Pages