Press - Computer Product Solutions | Panasonic Business
  • Press

Press

14/08/2018

Panasonic lanserar nu en ny version av sin populära ruggade datorplatta Toughpad FZ-G1. Enheten är utrustad med den senaste sjunde generationens Intel Core i5-processor, samt med dubbelt så mycket RAM-minne och lagringskapacitet som sin föregångare.

Enhetens nya uppgraderade Intel® Core ™ i5-7300U vPro ™-processor har låg strömförbrukning och därmed minimal värmegenerering. Med ett fördubblat RAM-minne till 8 GB och 256 GB SSD-lagringskapacitet, lyfter nya Toughpad FZ-G1 standarden för datorplattor för fältarbeten i tuffa miljöer till nya höjder.

7/08/2018

Den nya uppgraderade Toughpad FZ-M1 kommer att finnas tillgänglig i två versioner - en standardmodell och en value-modell. Standardmodellen är utrustad med en kraftfull sjunde generationens Intel® Core ™ i5-processor, med låg strömförbrukning och minimal värmegenerering. Enheten erbjuder dessutom en ljusare 700cd/ m²-skärm med en antireflekterande skyddsfilm. Förutom value-modellens skärmförbättringar har enhetens RAM-minne dubblats till 4 GB, samt att den utrustats med en ännu kraftfullare Intel® Celeron® Processor N4100.

25/06/2018

Nya Toughbook FZ-T1 är en smart ruggad helhetslösning på 5 tum för mobila medarbetare som efterfrågar stil, funktionalitet och hållbarhet i en och samma kropp.

Panasonic presenterar idag ännu ett tillskott till sin populära produktfamilj av robusta handhållna enheter. Toughbook FZ-T1 är en flexibel lösning för medarbetare i farten som efterfrågar en funktionell, tålig och stilfull helhetslösning. FZ-T1 är en robust allsidig 5-tums Android-lösning som passar för användning inom många olika områden, t ex detaljhandel, tillverkning, transport och logistik.

11/06/2018

I en ny kundnöjdhetsstudie från VDC Research kring robusta enheter får Panasonic högsta betyg för sin kundbehovsförståelse, produkternas hårdvaruprestanda och teknisk support.

Det japanska företaget Panasonic är marknadens mest betrodda leverantör av robusta bärbara datorer och datorplattor för företagsbruk, visar en färsk internationell studie som utförts av undersökningsföretaget VDC Research.

Pages