• Press

Press

27/09/2018

En färsk VDC-studie visar att Panasonic har en omsättningsandel på 57 % av robusta bärbara datorer och 56 % av företagsanpassade robusta datorplattor i Europa. Detta innebär att Panasonic är europeisk marknadsledare inom robusta datorer, för 17:e året i rad.

11/09/2018

Panasonics nya robusta och stilrena 7-tumsplatta Toughbook FZ-L1 är skräddarsydd att användas av mobila medarbetare med dagliga kundkontakter, bl a tack vare att den kan integreras med en streckkodsläsare.

5/09/2018

Panasonic uppmanar inköparna av robusta enheter för professionellt bruk att titta närmare på tillverkarnas löften. Det saknas nämligen branschstandarder för när en enhet faktiskt kan betecknas som robust. Inköparnas osäkerhet kring detta belyses i en ny studie som företaget idag presenterar.

14/08/2018

Panasonic lanserar nu en ny version av sin populära ruggade datorplatta Toughpad FZ-G1. Enheten är utrustad med den senaste sjunde generationens Intel Core i5-processor, samt med dubbelt så mycket RAM-minne och lagringskapacitet som sin föregångare.

Enhetens nya uppgraderade Intel® Core ™ i5-7300U vPro ™-processor har låg strömförbrukning och därmed minimal värmegenerering. Med ett fördubblat RAM-minne till 8 GB och 256 GB SSD-lagringskapacitet, lyfter nya Toughpad FZ-G1 standarden för datorplattor för fältarbeten i tuffa miljöer till nya höjder.

Pages