Phone number: (+46) 08-680 26 00
  • Notebooks

    FZ-55

Vår produktportfölj: Panasonic Toughbook

Vilken bärbar TOUGHBOOK-dator är rätt för ditt företag? I vårt sortiment, som representerar olika nivåer på stryktålighet, kommer du utan tvekan att hitta en enhet som exakt uppfyller dina krav på en bärbar dator.

Slitstarka bärbara datorer som uppfyller behoven i de mest krävande arbetsmiljöerna

De mest ruggade bärbara datorerna i TOUGHBOOK-sortimentet är damm-, vatten-, vibrations- och fallskyddssäkra från höjder på upp till 180 cm. De är även utformade för att fungera i mycket låga och höga temperaturer, så vädret – eller till och med inomhusmiljöer – kommer aldrig att vara ett problem för dina mobila team.

Hur väljer man rätt slitstark bärbar dator?

Hur vet du vilken TOUGHBOOK som är rätt för ditt företag? Det finns ett antal faktorer att ta hänsyn till när du gör ditt val.

  • Slitstyrka – alla bärbara TOUGHBOOK-datorer är tåliga. Men vissa är tåligare än andra, med högre hållbarhetsnivå. Vi kan hjälpa dig att avgöra vilken som passar dina behov bäst.
  • Storlek – skärmstorlek, vikt och mått är också viktiga faktorer när det gäller att välja den rätta ruggade bärbara datorn. Återigen erbjuder TOUGHBOOK dig ett antal alternativ.
  • Flexibilitet – behöver du enheter som vid behov kan fungera som surfplattor? En flip over-formfaktor kan vara exakt det du behöver.
  • Konfigurering och företagsportar – hur väl överensstämmer den slitstarka bärbara datorns konfigurering med verksamhetskraven? TOUGHBOOK kan konfigureras så att den uppfyller dina behov. Återigen kan vi hjälpa dig att hitta rätt svar.