Phone number: (+46) 08-680 26 00
  • CPS Product line up TOUGHBOOK 20 TOUGHBOOK 33 TOUGHBOOK T1 TOUGHBOOK N1 TOUGHBOOK 55 TOUGHBOOK G1 TOUGHBOOK M1 TOUGHBOOK S1 TOUGHBOOK A3 TOUGHBOOK G2 Standard TOUGHBOOK L1 TOUGHBOOK G2 Standard

Panasonic Computer Product Solutions produktportfölj

TOUGHBOOK-produkter och -tillbehör

Vare sig du letar efter en handdator, surfplatta, bärbar dator eller 2-i-1-dator kan du vara säker på att TOUGHBOOK har allt du behöver när du är jakt efter en ny slitstark enhet.

Detta innefattar även ett komplett utbud av tillbehör, som alla är redo att hjälpa dig att uppnå maximal produktivitet med TOUGHBOOK-teknik.

Oavsett om du är en TOUGHBOOK-användare, en IT-inköpare som köper ruggade enheter till företaget, en återförsäljare eller en programvaruutvecklare, kommer du att hitta ovärderlig information om hela produkt- och tillbehörsutbudet på den här delen av vår webbplats.

Utbudet inkluderar:

  • Slitstarka bärbara datorer – ruggade enheter utvecklade med 20 års erfrenhet.
  • Slitstarka surfplattor – ruggade plattor med de senaste tekniska innovationerna och möjlighet till specialkonfigureringar som exempelvis Intel RealSense 3D-mätfunktion och värmekameror.
  • Handdatorer – lätta enheter i fickformat som förenar det bästa av handdatorer, smarttelefoner och streckkodsläsare, i en och samma enhet.
  • Tillbehör– vårt tillbehörsutbud innebär att du får ut ännu mer av TOUGHBOOK-tekniken, från specialkonstruerad fordonsdockning som ser till att TOUGHBOOK-enheterna skyddas när du är på resande fot till strömkällor och portreplikatorer som gör att du har kontoret med dig var du än är.
  • EPOS-system–elektroniska kassasystem och uppfyller behoven inom dagens detaljhandels-, restaurant- och hotellsektorer.
  • ProServices och Protect– medföljer vår hårdvara och ger dig det bästa inom skräddarsydd teknik, anpassning, driftsättningssupport samt garanti- och säkerhetslösningar.

Letar du efter mer information om det kompletta TOUGHBOOK-utbudet? Prata med oss idag.

På våra produktsidor hittar du fullständig produktinformation, specifikationer, recensioner, information om tillbehör och specifika användningsområden samt mycket mer om den support och service som ligger bakom våra produkters framgångar.

Hör gärna av dig till oss om du vill ha mer information om våra produkter, tillbehör och tjänster. Vårt TOUGHBOOK-team kommer mer än gärna att hjälpa dig att hitta exakt det du letar efter och diskutera hur vi kan hjälpa dig att hantera utmaningarna i din verksamhet.