• COMPASS

  Navigate AndroidTM with ease

 • COMPASS

  Navigate AndroidTM with ease

  ------------------------------------------

  COMPASS Custom

  COMPASS Air

  COMPASS Manager

  COMPASS for Work

  COMPASS Security

 • COMPASS

  Navigera Android med lätthet

  ---------------------------------------

  COMPASS Custom

  COMPASS Air

  COMPASS Manager

  COMPASS for Work

  COMPASS Security

Panasonic COMPASS – Complete Android Services and Security (kompletta Android-tjänster och säkerhet)

Hantera Android-enheter inom företaget

Det blir allt vanligare att företag använder Android-mobilenheter, och företagen uppskattar möjligheten att få mer flexibilitet, anpassningsbara lösningar och lägre driftsättningskostnader. De företag som har använt Android-enheterna under en längre tid börjar nu inse hanterings- och säkerhetssvårigheterna med dessa enheter.

Klicka här och läs vårt informationsdokument om du vill veta mer om utmaningarna med Android-enheter för företag.

Utnyttja kraften hos Android i företaget

Panasonic COMPASS har allt du behöver för att driftsätta och hantera dina slitstarka Android-plattor från Panasonic säkert i verksamheten. Känn dig trygg med att dra nytta av det flexibla Android-operativsystemet eftersom du kan vara säker på att Panasonic-enheterna är redo att användas direkt för program, hantering och säkerhet i företaget. 

   

En snabbtitt: De fem viktigaste komponenterna för hantering av Panasonic COMPASS

COMPASS Custom

COMPASS Air

COMPASS Manager

Anpassa Android-operativsystemet i din Panasonic-enhet efter verksamhetens behov. Tjänsterna FOTA (Firmware Over-the-Air), Advanced FOTA och SCOMO (Software Component Management Object)  uppfyller dina uppdaterings- och hanteringsbehov.

EMM-certifieringar (Enterprise Mobility Management), licenser och anpassade MDM-klienter som är skräddarsydda för Panasonic-maskinvaran. 

 

     
 

COMPASS for Work

COMPASS Security

 
Använder AFW (Android for Work) så att företagen på ett säkert sätt kan hantera företagsdata, personliga data och program var för sig på en och samma enhet. Panasonic-certifierade säkerhetslösningar från tredje part som gör enheten ännu säkrare.   

Hitta de Android-enheter från Panasonic som passar din mobila arbetsstyrka

Panasonic Toughpad lanserade de första Android-företagsenheterna år 2011. Idag erbjuder de ett flertal marknadsledande och slitstarka Android-plattor med skärmar på 4,7, 5, 7 och 10,1 tum som uppfyller behoven för din mobila arbetsstyrka. Klicka här för att hitta den Android-enhet från Panasonic som passar din verksamhet.

   

 

*Android är ett varumärke som tillhör Google Inc.