Phone number: (+46) 08-680 26 00
 • Powerful. Secure.
  Reliable.

  Get to know Windows 11

Windows 11 FAQ

Gör mer med Windows 11 och TOUGHBOOK

Detta nya operativsystem kommer att erbjuda snabbare laddningstider, förbättrade säkerhetsfunktioner och förbättrad batteritid, vilket gör det enklare för dina medarbetare att ansluta när de är på språng.

 

Gör dig redo att uppleva förstklassig hastighet, kraft och säkerhet.

 

Ett nytt perspektiv

 

Windows 11 erbjuder ett rent gränssnitt för arbete utan begränsningar. Från den uppdaterade Start-menyn till nya sätt att få kontakt med kollegor via meddelanden och innehåll – det här är den perfekta miljön för dem som vill ha ut mer av sin enhet.

 

Högre produktivitet

 

Använd produktivitetsverktyg som Snap Layouts. Med flera skrivbord kan du hålla dig organiserad och växla direkt mellan projekt och arbetsflöden med ett knapptryck.

 

Sömlöst samarbete

 

Med Microsoft Teams kan du ansluta och samarbeta med andra från din bärbara dator. Ring kollegor och håll möten hela dagen via WiFi eller GPRS, om du är ute på fältet.

 

En dator för alla

 

Nya Windows 11 kommer att finnas tillgänglig på tre TOUGHBOOK-modeller, så att du kan dra nytta av de senaste innovationerna för pek-, penna- och röstinmatning.

 

Betrodd säkerhet

 

Deras senaste. Vår säkraste. Dela, distribuera och hantera på distans med inbyggd säkerhet i Windows 11. Tillsammans med TOUGHBOOK enheters branschledande skydd är detta en förstklassig upplevelse.

 

Obegränsad anslutning

 

Med chatt och samtal inbyggt i Aktivitetsfältet gör nya Windows 11 det möjligt att ansluta till vem som helst med bara ett par klick – oavsett vilken enhet de använder.

toughbook

Windows 11-uppgraderingen kommer att levereras till utvalda TOUGHBOOK-enheter från och med början av 2022. Tidpunkten varierar beroende på enhet. Vissa funktioner kräver specifik maskinvara.

 

FAQs

 • När lanserades Windows 11 av Microsoft?

  Microsoft lanserade Windows 11 på marknaden den 5 oktober 2021.

 • När kommer Windows 11 att vara tillgängligt för Panasonic TOUGHBOOK?

  Windows 11 kommer att vara tillgängligt för alla TOUGHBOOK-modeller som uppfyller minimikraven för maskinvara under första kvartalet 2022.
  Windows 11-krav - Nyheter i Windows | Microsoft-dokument

 • Hur länge kommer Windows 10 att stödjas av Microsoft?

  Windows 10 stöds av Microsoft fram till den 14 oktober 2025.
  Windows 10 Home and Pro – Microsoft Lifecycle | Microsoft-dokument

 • Kommer det att finnas en Windows 10 Nedgraderingsmodell tillgänglig?

  Ja, en nedgraderingsmodell för Windows 10 kommer att finnas tillgänglig för alla TOUGHBOOK-modeller som uppfyller minimikraven för maskinvara under första kvartalet 2022. Detta innebär att modellen kommer med en Windows 11 Pro-licens och Windows 10 Pro förinstallerad.

 • Kan jag uppgradera min befintliga TOUGHBOOK till Windows 11 utan kostnad?

  Alla TOUGHBOOK-modeller som uppfyller minimikraven för maskinvara kan uppgraderas till Windows 11 utan kostnad. Drivrutiner kommer att finnas tillgängliga under första kvartalet 2022.

 • Hur vet jag när uppgraderingen till Windows 11 är tillgänglig för min Windows 10 TOUGHBOOK?

  Microsoft skickar dig ett meddelande när din berättigade TOUGHBOOK-enhet har testats och validerats för den kostnadsfria uppgraderingen. Eller så kan du gå till Windows Update och titta själv. Observera att en betydande nedladdning krävs för att slutföra den här uppgraderingen.

 • Finns det en tidsfrist för gratiserbjudandet? Måste jag betala för att uppgradera?

  Det kostnadsfria uppgraderingserbjudandet har inget specifikt slutdatum för berättiga system. Även om Microsoft förbehåller sig rätten att så småningom avsluta supporten för det kostnadsfria erbjudandet, skulle det inte vara förrän minst ett år efter allmän tillgänglighet.

 • Var hittar jag minimikraven på maskinvara för Windows 11?

  Windows 11-krav - Nyheter i Windows | Microsoft-dokument

 • Vilka är de nya funktionerna i Windows 11?

  Utforska Windows 11 OS, Datorer, Appar och mer | Microsoft

 • Vilka är fördelarna med Windows 11 for Enterprise?

  Windows 11 innehåller ett välbekant modernt och uppdaterat gränssnitt som hjälper till att öka produktiviteten och förbättrar samarbetsupplevelsen för användare samtidigt som konsekvent hantering för IT-hanterade enheter upprätthålls.

 • Vad händer med mina filer under uppgraderingen?

  Som standard överförs alla filer och data. Microsoft rekommenderar dock att du säkerhetskopierar filerna före installationen.

 • Vilka tillbehör och program är kompatibla?

  De flesta program och tillbehör som fungerade med Windows 10 förväntas fungera med Windows 11. Kontakta programvaruutgivaren eller tillbehörstillverkaren om du behöver mer information om dina produkter.

 • Jag behövde göra betydande förändringar i mina IT-processer, hanteringsmetoder och verktyg för att rymma Windows 10. Vad kommer den nya versionen att kräva att jag ändrar?

  Windows 11 är baserat på samma grund av Windows 10, så det kommer att stödja samma hanteringsverktyg som du använder idag med Windows 10.

 • Jag använder Windows Autopilot för att etablera TOUGHBOOK-enheter för slutanvändare. Kommer Windows Autopilot att vara tillgängligt för Windows 11?

  Ja, du kommer att kunna använda Windows Autopilot för Windows 11-enheter.

Behöver du mer information? Kontakta oss idag