Phone number: (+46) 08-680 26 00
  • CPS Product line up

Bärbara TOUGHBOOK-datorer och datorplattor

Om oss

 
Världsledande TOUGHBOOK har definierat marknaden för tåliga, slitstarka datorer och datorplattor. Sedan den första TOUGHBOOK-datorn lanserades för drygt tjugo år sedan, utgör TOUGHBOOK-datorerna och datorplattorna en egen nisch inom mobil teknik och sätter nya standarder för data- och programåtkomst i de mest skiftande och problematiska miljöer.
 
Ända från starten har vi respekterat vårt arv som ingenjörsföretag och använt mottot ”kundens röst” i allting som vi har gjort. Vår vilja att lyssna på vad kunden verkligen vill ha gör att vi kan framställa de särskilda, högkvalitativa enheter som karaktäriserar våra produktlösningar.
 
Innan du kan förstå de verkliga fördelarna med att använda TOUGHBOOK-baserade lösningar inom din verksamhet måste du noga tänka igenom vilka utmaningar din mobila arbetsstyrka står inför.
 
Vad hindrar dem från att vara mer produktiva? Mer effektiva?
Arbeta mer lönsamt samtidigt som de är lättare att leda?
 
Det är troligt att många av dessa utmaningar kan spåras till problem med data- eller programåtkomst på fältet. Det kan vara svårigheter med att ansluta till centrala system. Det kan vara brist på lämpliga energikällor som håller tekniken igång. Det kan vara någonting så enkelt som regn eller solsken som hindrar dem från att arbeta snabbt och effektivt.
 
Det är där TOUGHBOOKS berättelse börjar. Panasonic utrustar de bärbara TOUGHBOOK-datorerna och -plattorna med teknik som är särskilt utformad för att överkomma de åtkomsthinder som många yrkesverksamma upplever varje dag, inom många branscher.
 
Nu är det faktiskt så att många som beskriver eller pratar om en slitstark och hållbar bärbar dator använder begreppet TOUGHBOOK.