• About Computer Product Solutions

Om Panasonic Computer Product Solutions

 

Om vårt företag

Panasonic Computer Product Solutions är en division inom Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU) som kombinerar dess branschledande Toughbook-sortiment med slitstarka bärbara datorer och plattor med flexibla, tillförlitliga och användarvänliga EPOS-lösningar.
 
Alla bärbara datorer och datorplattor i Toughbook-serien – samt de nya Toughpad-plattorna – ger dig tillgång till program och data i de mest utmanande fältmiljöer. Detta ger i sin tur lösningar som direkt påverkar personalens yrkesliv och verksamhetens effektivitet på ett positivt sätt.
 
Vid tillverkningen av Toughbook och Toughpad används endast särskilt utvalda komponenter – som väljs ut, testas och ofta utvecklas av Panasonic. Det betyder att alla enheter har utformats och konstruerats för att klara i stort sett alla svårigheter som kan hindra att personalen använder en bärbar dator: stötar, fukt, temperaturer, dålig trådlös mottagning, batterilivslängd, ergonomi och dålig skärmvisning i starkt solsken. 
 
Computer Product Solutions hjälper mobil arbetskraft att bli mer produktiv tack vare sitt utbud av robusta bärbara Toughbook-datorer, Toughpad-datorplattor för företag och EPOS-system (electronic point of sales). Panasonic Toughbook och Panasonic Toughpad är marknadsledande i Europa med 66,4 % av försäljningsintäkterna för robusta och hållbara bärbara datorer respektive 50,4 % av försäljningsintäkterna för robusta företagsplattor år 2013 (VDC Research, mars 2014).
 
Toughbook-seriens bärbara datorer och datorplattor delas in i olika kategorier beroende på slitstyrka och varje kategori har utformats med en särskild branschinriktning i åtanke.
 

Fully Rugged

De mobila Toughbook- och Toughpad-datorerna är de ultimata produkterna vad gäller slitstyrka och pålitlighet, med skyddsklass MIL-STD 810G och IP65 som visar att de klarar de mest utmanande utomhusmiljöer vad gäller extrema temperaturer, vibrationer, vatten, damm, stötar, fall och slag.
 
Alla slitstarka Toughbook- och Toughpad-datorer genomgår mycket hårda test i våra egna särskilda testanläggningar samt i testlabb som tillhör oberoende tredje part för att garantera att enheterna är starka inifrån och ut.
 
Japansk ingenjörskonst och överensstämmelse med de tuffaste, aktuella kvalitetsprogrammen under hela tillverkningsprocessen garanterar att produktstandarderna inte påverkas och att vår kontinuerliga produktutveckling går framåt.
 
En av de största utmaningarna som mobil arbetskraft står inför är förstås att integrera de enheter de behöver för att vara produktiva med de fordon som de behöver för att vara mobila. Våra slitstarka Toughbook- och Toughpad-produkter har därför stöd för särskilda fordonsfästen som uppfyller samma nivå vad gäller kvalitet, pålitlighet och hållbarhet som de bärbara datorer och datorplattor som de håller på plats. Varje dockningslösning är helt ändamålsenlig med toppmodern utformning genom oöverträffad tillverkningsteknik och ingenjörserfarenhet, oberoende av hur kundanpassad den är.
 

Semi Rugged

Perfekt balans mellan slitstyrka och prestanda. Stöt- och vattentåliga enheter som klarar fall på upp till 76 cm* och passar perfekt för mobila användare som arbetar med affärskritiska program och som värdesätter fullständig ägandekostnad.
 
Skönheten med våra delvis slitstarka enheter ligger i det faktum att de använder mycket av den teknik som återfinns i våra mycket slitstarka modeller samtidigt som de har en lättare utformning och bättre anslutningsmöjligheter till det slitstarka företagssortimentet.
 

Business Rugged

Våra slitstarka företagsdatorer är konstruerade så att viktiga komponenter skyddas, till exempel skärmen, hårddisken och tangentbordet (de delar som oftast skadas på klassiska bärbara datorer), så att våra företagsanvändare kan hålla sig aktiva på fältet utan de vanliga farhågorna att datorn eller plattan ska skadas eller gå sönder. 
 
Enheternas styrka ligger i kombinationen av robusta komponenter och en lätt konstruktion. Faktum är att den slitstarka företagsmodellen för bärbara Toughbook-datorer kan klara fall på upp till 76 cm och vibrationstest på 100 kp trots att den bara väger 1 690 g – och dessutom är den stänksäker*.
 
* Funktionerna för stöt-, tryck- och stänktålighet är inte en garanti mot skada eller funktionsstörning.
 
Läs mer om de särskilda funktionerna i våra bärbara datorer och datorplattor. Klicka på knappen till vänster.