Phone number: (+46) 08-680 26 00
  • Everything proof

    Including the future

    TOUGHBOOK 40

    14” fully-rugged laptop

Lär känna Toughbook 40

Möt den tuffaste TOUGHBOOK hittills.

För uppdragskritiskt arbete behöver du en oövervinnlig bärbar dator. TOUGHBOOK 40 tål damm, fall, vatten och extrema temperaturer för oavbruten prestanda i de tuffaste miljöerna.

Och med oöverträffad anslutning är den inte bara byggd för att hålla – den är byggd för att framtidssäkra din verksamhet.

Robust. Smidig. Anpassningsbar.

Anpassningsbar för alla uppdrag, flexibel i alla förhållanden

Förutom ett batteri som kan bytas ut av användaren, RAM och SSD har den bärbara datorn TOUGHBOOK 40 fyra andra expansionsområden, t.ex. för smartkorts- och fingeravtrycksläsare, inklusive en autentisering för flera användare när den bärbara datorn används av ett team.

anpassningsbar
diskret

Designad för diskretion

På vägen eller ute på fältet är den bärbara datorn TOUGHBOOK 40 anpassad för fordonsdiagnostik och underhåll samt försvarsutbildning.

Den har också en ny helsvart exteriör och en One Touch Hidden Mode-funktion, vilket gör den till den perfekta partnern för operationer som kräver diskretion.

Inga fler enhetsfel, driftstopp eller avbrutet arbete

Konstruerad från grunden för att användas på språng och i tuffa miljöer, testas den här enheten enligt militär standard (MILSTD810H) och är den första TOUGHBOOK-bärbara datorn som innehar en komplett IP66-klassning. Den är också byggd för att motstå fall på upp till 180 cm samt stötar, vibrationer och extrema temperaturer för ultimat tillförlitlighet i alla miljöer.

Få optimerad anslutning tack vare 4G LTE med alternativet 5G - båda erbjuder eSIM-stöd. Och med en fyrvägsantennkontakt och upp till 36 timmars batteritid (tack vare hot-swap batteribyte som tillval) kommer ditt team alltid att kunna kommunicera, få tillgång till kritisk information och rapportera i realtid när de är på resande fot.

inga fler misslyckanden
framtidssäkrad

Framtidssäker prestanda

Det är inte bara byggt tuffare. Den är byggd smartare, snabbare och smidigare. Windows 11 Secured-Core PC är utrustad med en Intel Core i5- eller i7 vPro-processor och upp till 64 GB RAM.

Full HD-pekskärmen är utformad för att vara snabb och sömlös med hög ljusstyrka för perfekt klarhet både på natten och i det ljusaste solljuset. Dessutom upptäcker den automatiskt användning av penna, finger, handske eller fuktig hand och växlar automatiskt till det lämpligaste läget.

Företagssäkerhet – direkt ur lådan

Microsoft Secured-core PC-teknik ger enhets-, identitets- och dataskydd på alla nivåer – hårdvara och mjukvara. För högre säkerhetsnivå är den bärbara datorn också kompatibel med en Windows Hello-kompatibel webbkamera för biometrisk användarautentisering, snabbkopplings-SSD, smartkort och HF-RFID-läsare.

företagssäkerhet
kompletterande tillbehör

Kompletterande tillbehör, fordonsfästen och dockor

Ändra kopia så att den matchar de andra sidorna, med hyperlänken i texten: Robust och noggrant testad, för maximal bekvämlighet och säkerhet ute på fältet. Byggd för ändamålet och utformad för att matcha ditt sätt att arbeta.

Förverkliga den verkliga potentialen hos dina enheter idag. Utforska TOUGHBOOK-tillbehör och fordonsfästen här.

Utforska TOUGHBOOK 40 ytterligare

TOUGHBOOK 40

 


Några frågor?

Tveka inte att höra av dig. En av våra Panasonic-experter hjälper mer än gärna till.

KONTAKTA OSS HÄR >

Redo att stå till tjänst

försvar

Försvar

Perfekt för undervisnings- och testmiljöer. Anslut i realtid till verksamhetskritiska backend-system och kartdata. Skydda viktig information – snabbt – med en flyttbar SSD som standard (plus framtida Viasat-alternativ) och dölj läge, som omedelbart gör enhetens skärm mörkare, stänger av funktioner och minskar radiosändningar.

samhällsservice

Samhällsservice

Designad för komplext arbete under alla förhållanden. Effektivisera inspektioner av rörledningar och solpaneler med pekskärm med hög ljusstyrka, robust väderbeständighet och bakre expansionsområde. Förbättra underhållet av kraftverk med en trådbunden anslutning till kopplingsskåpet.

polis

Polis

Möt din nya partner för verksamhetskritiskt arbete på vägen. Påskynda operativ service i polisfordon som routing och nummerskylt eller misstänkt identifiering med en ID-kortläsare och billicenskontroll. Anslut och kommunicera omedelbart med back office från en polisbil med tangentbordsinmatning.

"Från soldaten på uppdrag och polisen i bilen till teknikerna vid vägkanten och ingenjörerna i fältet, erbjuder den nya TOUGHBOOK 40 robust databehandling till en ny nivå med sin anpassningsförmåga för olika uppgifter, datorkraft, kommunikation och säkerhet."

Dirk Weigelt, europeisk produktchef på Panasonic Mobile Solutions Business

citat bild

Robusta i mer än 25 år

Några av de mest hållbara datorerna som finns

PC-industrins lägsta felfrekvens och 7 gånger mer tillförlitliga än branschgenomsnittet.

Tungviktare i lätt format

De kan vara robusta av militär kvalitet, men de är de lättaste och mest kompakta i sitt slag.

Batterier som håller

Med upp till 40 timmars driftskapacitet och hot/warmswap-alternativ kan de hantera flera skift och flera arbetare.

Alltid ansluten i fältet

LAN, Bluetooth, 4G/5G, GPS och optimerade antenner.

Överlägsna skärmar

Härdade, antireflekterande, handskaktiverade multi-touch-skärmar för ostörd, sömlös drift. Inomhus och utomhus Oavsett ljus. Oavsett väder.

En kontaktpunkt – en värld av service

Du kommer att få stöd från koncept till utrullning till slutet av användningen, oavsett om du behöver anpassning, teknisk rådgivning, hantering, standard 3-åriga och 5-åriga utökade garantier eller fordonsintegration.

Provad. Testad. Betrodd.

Framröstad som den mest betrodda leverantören av PC-lösningar i Europa och Nordamerika.

Dedikerade tillbehör

Smartkorts- och fingeravtrycksläsare, streckkodsläsare, pennor, bärbara skrivare, rösttillbehör och mer.

Värde som inte kan slås

TOUGHBOOK levererar den lägsta totala ägandekostnaden (TCO) inom mobil databehandling. (Kolla in vår TCO-kalkylator här). Och en uppnåelig avkastning på investeringen (ROI) bara under det första året. Läs mer i vårt korta whitepaper här.

Stöd utöver hårdvaran

Vårt Panasonic ProServices-team stöder kunder från idé till driftsättning till slutet av användningen och därefter. Och våra 3-åriga standard- och 5-åriga utökade garantier erbjuder längre support än något annat på marknaden, med några av de snabbaste reparations- och utbytestiderna för enheter

anpassning

Anpassning: profilering, apputveckling med mera

övervakning av enheter

Övervakning och hantering av enheter

optimerad säkerhet

Optimerad säkerhet

Garantier

Omfattande och utökade garantier

fordon

Fordonsintegration

tredje part

Certifierad programvara från tredje part

mjukvara

Programvaruutveckling

användarutbildning

Användarutbildning och teknisk rådgivning

världsledande Microsoft-säkerhet

Världsledande Microsoft-säkerhet

Windows-skydd® och produktivitet

Våra TOUGHBOOK Windows-enheter kan enkelt integreras med din befintliga infrastruktur. Installerad med den senaste Windows-tekniken med säkrad kärna, inklusive fingeravtrycksläsare, programvara för ansiktsigenkänning och optimerad BIOS-firmware.

Du kan inte bara se fram emot ökad effektivitet, utan även enhets-, identitets- och dataskydd på alla nivåer – hårdvara, mjukvara – i hela din maskinpark.

Robust och redo

TOUGHBOOK 40

 


Några frågor?

Tveka inte att höra av dig. En av våra Panasonic-experter hjälper mer än gärna till.

KONTAKTA OSS HÄR >