Klarar utmaningarna i vägunderhållssektorn

Vilka är de största hindren för att dina mobila medarbetare ska kunna arbeta effektivt? Och hur kan Toughbook hjälpa dig att övervinna dem?

Klicka på alternativen nedan och läs mer om vilka lösningar vi erbjuder…

Möjligheten att underhålla transportinfrastrukturen överallt och oavsett förhållanden
Ja, s ser min utmaning ut

Toughbook-datorer är det perfekta verktyget för att underhålla en infrastruktur för kollektivtrafik. De gör att din underhållspersonal på fältet kan identifiera problemen snabbt, läsa digitala dokument och ritningar, beställa reservdelar online och dirigeras direkt till nästa uppdrag med hjälp av inbyggd GPS. De kan göra det var som helst och oavsett förhållanden. De anställda kan arbeta med batteridrift hela arbetsdagen, i alla väder och i starkt solljus, och har många olika anslutningsmöjligheter.

Vill du veta mer? Tala med en Toughbook-expert direkt.

Behovet att minimera störningar i spår- och vägtransportnätet
Ja, s ser min utmaning ut

Minsta möjliga störningar är högsta prioritet för transportoperatörer. Tid och effektivitet är avgörande faktorer. Toughbook-datorer, med sina enastående anslutningsmöjligheter, sin förmåga att fungera där de behövs och sina inbyggda specialfunktioner gör att spår- och vägtransportteknikerna kan arbeta snabbare, med större precision och mer effektivt än någonsin tidigare. Resultatet är att störningarna i vägnätet reduceras till ett absolut minimum.

Vill du veta mer? Tala med en Toughbook-expert direkt.

Behovet att öka effektiviteten hos underhållspersonalen
Ja, s ser min utmaning ut

Toughbook-datorer gör det möjligt att förändra arbetsprocesser i grunden, så att underhållspersonalen kan bli mer produktiv. Dokument och ritningar kan göras tillgängliga överallt, inbyggd GPS möjliggör effektiv dirigering av personal och lokalisering av tillgångar, inbyggda kameror kan spela in tillgångens status direkt och personalen kan komma åt information om lager och verktyg i realtid med hjälp av Toughbook-datorns kraftfulla, trådlösa anslutningsmöjligheter.

Vill du veta mer? Tala med en Toughbook-expert direkt.

Tillförlitlighet/hållbarhet
Tillförlitlighet/hållbarhet

Även våra minsta datorer klarar av utmaningarna vid fältarbete inom vägtransportsektorn. Ett exempel är ultraportabla Toughbook CF-U1, som bara väger 1 060 gram och klarar fritt fall från 120 cm höjd. Vissa av våra modeller är dessutom klassade upp till IP65 för motståndskraft mot damm och fukt¹.

¹Testat av nationellt oberoende laboratorium, enligt IEC 60529, avsnitt 13.4, 13.6.2, 14.2.5 och 14.3.

Bärbarhet/mobilitet
Bärbarhet/mobilitet

Utrustningen behövs vid arbete i fält – mobiliteten är avgörande. Litet format, flexibla och unika designfunktioner, som ett integrerat handtag, gör att du kan ta med en Toughbook där den behövs.

Ingen Elanslutning
Ingen Elanslutning

Toughbook-datorerna har ett nydesignat batteri och ett specialanpassat energisparsystem. Det ger upp till åtta timmars drifttid på en enda batteriladdning.

Anslutningar
Anslutningar

Inbyggt WLAN och tillvalsmodulen för HSPA gör det möjligt att exempelvis fotografera digitalt och skicka bilderna –   även vid arbete i krävande utomhusmiljöer. Det innebär att förseningar i transportnätet, och därmed risken för straffavgifter, minskas.