Klarar utmaningarna i sektorn för samhällsservice

Vilka är de största hindren för att dina mobila medarbetare ska kunna arbeta effektivt? Och hur kan Toughbook hjälpa dig att övervinna dem?

Klicka på alternativen nedan och läs mer om vilka lösningar vi erbjuder…

Att göra företaget mer miljövänligt och kundvänligt
Ja, s ser min utmaning ut

Toughbook-datorernas inbyggda GPS och kraftfulla trådlösa anslutningsmöjligheter gör att dina mobila medarbetare kan dirigeras dynamiskt från uppdrag till uppdrag i realtid. På så sätt kan personalen ägna mer tid åt att hjälpa kunderna, samtidigt som bränsleförbrukningen och koldioxidutsläppen minskar.

Vill du veta mer? Tala med en Toughbook-expert direkt.

Behovet att öka effektiviteten hos underhållspersonalen
Ja, s ser min utmaning ut

Toughbook-datorer gör det möjligt att förändra arbetsprocesser i grunden, så att underhållspersonalen kan bli mer produktiv. Dokument och ritningar kan göras tillgängliga överallt, inbyggd GPS möjliggör effektiv dirigering av personal och lokalisering av tillgångar, inbyggda kameror kan spela in produktens status direkt och personalen kan komma åt information om lager och verktyg i realtid med hjälp av Toughbook-datorns kraftfulla, trådlösa anslutningsmöjligheter.

Vill du veta mer? Tala med en Toughbook-expert direkt.

Möjligheten att underhålla infrastrukturen överallt och oavsett förhållanden
Ja, s ser min utmaning ut

Toughbook-datorer är det perfekta verktyget för att underhålla en infrastruktur för samhällsservice. De gör att din underhållspersonal på fältet kan ansluta till företagets infrastruktur och identifiera problemen snabbt, läsa digitala dokument och ritningar, beställa reservdelar online och dirigeras direkt till nästa uppdrag. De kan göra det var som helst och oavsett förhållanden. De anställda kan arbeta med batteridrift hela arbetsdagen, i alla väder och i starkt solljus, och har många olika anslutningsmöjligheter.

Vill du veta mer? Tala med en Toughbook-expert direkt.

Läsbarhet på skärmen
Läsbarhet på skärmen

För den som arbetar i fält måste skärmen vara läsbar i solljus. Toughbook-datorer är utrustade med den allra senaste bildskärmstekniken som ger utmärkt bild i direkt solljus och har bra bakgrundsbelysning för arbete när det är mörkt.

Multifunktionell
Multifunktionell

Datorerna har integrerade HSPA- och GPS-moduler och andra programspecifika modulalternativ. Dessa moduler gör även de minsta Toughbook-datorerna till flerfunktionsverktyg för de mest krävande arbetsförhållanden.

Tillförlitlighet/hållbarhet
Tillförlitlighet/hållbarhet

Även våra minsta datorer klarar utmaningarna vid fältarbete inom samhällsservicesektorn. Ett exempel är ultraportabla Toughbook CF-U1, som väger bara 1 060 gram, klarar t.ex. fall från 120 cm.Dessutom är vissa av våra modeller upp till IP65-klassade för motståndskraft mot damm och fukt¹.

¹Testat av nationellt oberoende laboratorium, enligt IEC 60529, avsnitt 13.4, 13.6.2, 14.2.5 och 14.3.

Ingen Elanslutning
Ingen Elanslutning

Toughbook-datorerna har ett nydesignat batteri och ett specialanpassat energisparsystem. Det ger upp till åtta timmars drifttid på en enda batteriladdning.