Klara utmaningarna inom konstruktion och utveckling

Vilka är de största hindren för att dina mobila medarbetare ska kunna arbeta mer effektivt? Och hur kan Toughbook hjälpa dig att övervinna dem?

Klicka på alternativen nedan och läs mer om vilka lösningar vi erbjuder…

Möjligheten att komma åt och bearbeta data och ritningar digitalt ute på fältet
Ja, s ser min utmaning ut

Toughbook-datorer fungerar där annan teknik går bet. Nu kan dina mobila medarbetare få tillgång till data och ritningar som de behöver när de arbetar på plats hos kund, i ett digitalt format som möjliggör ändringar. Urvalet av olika skärmstorlekar och designfunktioner innebär att de klarar kraven för CAD-arbete på fältet, medan processorkraften gör att de kan hantera även den mest komplexa tekniska dokumentation.

Vill du veta mer? Tala med en Toughbook-expert direkt.

Behovet att hantera en leverantörskedja med flera olika aktörer och funktioner
Ja, s ser min utmaning ut

Att upprätthålla effektiv hantering av leverantörskedjan är alltid en stor utmaning för företag i sektorn för konstruktion och utveckling. Data och program finns på åtskilda platser, det är ofta svårt att få tillgång till korrekt information där leverantörerna träffas och att dela integrerade planer och kunskaper är alltid komplicerat.

Såvida inte Toughbook-datorer används, vill säga. De förstklassiga anslutningsmöjligheterna möjliggör oavbruten tillgång till alla data och system, oavsett var den mobila medarbetaren är baserad. Enastående hållbarhet och motståndskraft mot krävande förhållanden innebär att data och planer kan delas oavsett var parterna träffas. Slutligen innebär funktioner som GPS, fältkameror, HSPA- och programspecifika moduler att en Toughbook kan utföra många olika funktioner som normalt kräver flera separata enheter.

Vill du veta mer? Tala med en Toughbook-expert direkt.

Att tillhandahålla digital information till kunder under krävande förhållanden
Ja, s ser min utmaning ut

Kunder i sektorn för konstruktion och utveckling vill ha korrekt, tillförlitlig information och svar på sina frågor. De vill garanterat inte vänta medan någon ur fältpersonalen försöker kontakta eller till och med besöka ett huvudkontor. Toughbook-datorer löser det här problemet.

Deras anslutningsmöjligheter och hållbarhet gör att information kan tillhandahållas i realtid i varje situation. Resultatet är avsevärt nöjdare kunder och betydligt mer lönsamma projekt.

Vill du veta mer? Tala med en Toughbook-expert direkt.

Läsbarhet på skärmen
Läsbarhet på skärmen

För den som arbetar i fält måste skärmen vara läsbar i solljus. Toughbook-datorer är utrustade med den allra senaste bildskärmstekniken som ger utmärkt bild i direkt solljus och har bra bakgrundsbelysning för arbete när det är mörkt.

Multifunktionell
Multifunktionell

Datorerna har integrerade HSPA- och GPS-moduler och andra programspecifika modulalternativ. Dessa moduler gör även de minsta Toughbook-datorerna till flerfunktionsverktyg för de mest krävande arbetsförhållanden.

Tillförlitlighet/hållbarhet
Tillförlitlighet/hållbarhet

Även våra minsta datorer klarar utmaningarna vid fältarbete inom teknik- och tillverkningssektorn. Ett exempel är ultraportabla Toughbook CF-U1, som bara väger 1 060 gram och klarar fritt fall från 120 cm höjd. Vissa av våra modeller är dessutom klassade upp till IP65 för motståndskraft mot damm och fukt¹.

¹Testat av nationellt oberoende laboratorium, enligt IEC 60529, avsnitt 13.4, 13.6.2, 14.2.5 och 14.3.

Ingen Elanslutning
Ingen Elanslutning

Toughbook-datorerna har ett nydesignat batteri och ett specialanpassat energisparsystem. Det ger upp till åtta timmars drifttid på en enda batteriladdning.