Klara utmaningarna i tillverkningssektorn

Vilka är de största hindren för att dina mobila medarbetare ska kunna arbeta mer effektivt? Och hur kan Toughbook hjälpa dig att övervinna dem?

Klicka på alternativen nedan och läs mer om vilka lösningar vi erbjuder…

Att erbjuda tillgång till program och data i realtid i mycket krävande miljöer
Ja, s ser min utmaning ut

Toughbook-datorer fungerar där annan teknik går bet. Nu kan dina mobila medarbetare få tillgång till de data och program de behöver även i de mest krävande förhållanden, i ett digitalt format som möjliggör ändringar. Urvalet av olika skärmstorlekar och designfunktioner innebär att de klarar kraven för mobilt arbete i tillverkningssektorn, medan processorkraften gör att de kan hantera även den mest komplexa tekniska dokumentation.

Vill du veta mer? Tala med en Toughbook-expert direkt.

Behovet av noggrann tillgångshantering och logistisk samordning
Ja, s ser min utmaning ut

Att upprätthålla effektiv hantering av tillgångar och logistik är alltid en stor utmaning inom tillverkningssektorn. Data och program finns på åtskilda platser, det är ofta svårt att få tag i korrekt information där tillverkningen sker och att alltid ha fullständig kontroll över vem och vad som befinner sig var är oerhört svårt.

Såvida inte Toughbook-datorer används, vill säga. De förstklassiga anslutningsmöjligheterna möjliggör oavbruten tillgång till alla data och system, oavsett var tillgångar och personal är baserade. Enastående hållbarhet och motståndskraft mot krävande förhållanden innebär att data och planer kan delas oavsett var de behövs. Slutligen innebär funktioner som GPS, fältkameror, HSPA- och programspecifika moduler att en Toughbook kan utföra många olika funktioner som normalt kräver flera separata enheter.

Vill du veta mer? Tala med en Toughbook-expert direkt.

Möjligheten att säkerställa högsta effektivitet, oavsett miljö
Ja, s ser min utmaning ut

Du kanske tror att tekniken inte kan fungera överallt där dina fältgrupper opererar. Toughbook-datorerna är redo att ändra din uppfattning. Anslutningsmöjligheter av militärkvalitet, hållbarhet, tillförlitlighet och höga prestanda gör att de alltid är redo att användas där du behöver dem, så att varje medlem i din personalstyrka kan prestera optimalt.

Vill du veta mer? Tala med en Toughbook-expert direkt.

Tillförlitlighet/hållbarhet
Tillförlitlighet/hållbarhet

Även våra minsta datorer klarar utmaningarna med mobilt arbete inom tillverkningssektorn. Ett exempel är ultraportabla Toughbook CF-U1, som väger bara 1 060 gram, klarar t.ex. fall från 120 cm. Dessutom är vissa av våra modeller upp till IP65-klassade för motståndskraft mot damm och fukt¹.

¹Testat av nationellt oberoende laboratorium, enligt IEC 60529, avsnitt 13.4, 13.6.2, 14.2.5 och 14.3.

Bärbarhet/mobilitet
Bärbarhet/mobilitet

Du behöver ha med utrustningen ut på fältet – vilket innebär att mobiliteten är avgörande. Litet format och flexibla och unika designfunktioner, som ett integrerat handtag, gör att du kan ta med en Toughbook där den behövs.

Ingen Elanslutning
Ingen Elanslutning

Toughbook-datorerna har ett nydesignat batteri och ett specialanpassat energisparsystem. Det ger upp till åtta timmars drifttid på en enda batteriladdning.

Anslutningar
Anslutningar

Inbyggt WLAN och tillvalsmodulen för HSPA gör det möjligt att exempelvis fotografera digitalt och skicka bilderna – även vid arbete i krävande utomhusmiljöer. Det innebär att förseningar i transportnätet, och därmed risken för straffavgifter, minskas.