Klara utmaningarna i spår- och kollektivtrafiksektorn

Vilka är de största hindren för att dina mobila medarbetare ska kunna arbeta mer effektivt? Och hur kan Toughbook hjälpa dig att övervinna dem?

Klicka på alternativen nedan och läs mer om vilka lösningar vi erbjuder…

Behovet att öka effektiviteten hos underhållspersonalen
Ja, s ser min utmaning ut

Toughbook-datorer gör det möjligt att förändra arbetsprocesser i grunden, så att underhållspersonalen kan bli mer produktiv. Dokument och ritningar kan göras tillgängliga överallt, inbyggd GPS möjliggör effektiv dirigering av personal och lokalisering av tillgångar, inbyggda kameror kan spela in tillgångens status direkt och personalen kan komma åt information om lagerstatus och verktyg i realtid med hjälp av Toughbook-datorns kraftfulla, trådlösa anslutningsmöjligheter.

Vill du veta mer? Tala med en Toughbook-expert direkt.

Möjligheten att underhålla transportinfrastrukturen överallt och oavsett förhållanden
Ja, s ser min utmaning ut

Toughbook-datorer är det perfekta verktyget för att underhålla en infrastruktur för kollektivtrafik. De gör att din underhållspersonal på fältet kan identifiera problemen snabbt, läsa digitala dokument och ritningar, beställa reservdelar online och dirigeras direkt till nästa uppdrag med hjälp av inbyggd GPS. De kan göra det var som helst och oavsett förhållanden. De anställda kan arbeta med batteridrift hela arbetsdagen, i alla väder och i starkt solljus, och har många olika anslutningsmöjligheter.

Vill du veta mer? Tala med en Toughbook-expert direkt.

Behovet att minimera störningar i järnvägsnätet
Ja, s ser min utmaning ut

Att minimera störningarna är en hög prioritet i alla järnvägsnät. Tid och effektivitet är avgörande faktorer. Toughbook-datorer, med sina enastående anslutningsmöjligheter, sin förmåga att fungera där de behövs och sina inbyggda specialfunktioner, gör att järnvägstekniker och mekaniker kan arbeta snabbare, med större precision och mer effektivt än någonsin tidigare. Resultatet är att antalet störningar reduceras till ett absolut minimum.

Vill du veta mer? Tala med en Toughbook-expert direkt.