Toughbook hjälper er att hantera hälso- och sjukvårdens utmaningar

Surfplattorna, de bärbara datorerna, 2-i-1-datorerna och handdatorerna i serierna Toughbook och Toughpad har tagits fram med er vårdpersonal i åtanke.

Få åtkomst till patientjournaler direkt på plats

Om personalen får säker tillgång till de patientuppgifter de behöver under dagens lopp, oavsett var de befinner sig, kan de ägna mer tid åt patienterna och erbjuda bättre vård. Toughbook och Toughpad erbjuder överlägsen anslutning tack vare olika 4G LTE-alternativ, avancerad antennteknik och utökade funktioner för dataskydd.

 

 

 

Flera uppgifter på resande fot  

Genom att automatisera uppgifter som att tillreda och lämna ut läkemedel och dokumentera vitalparametrar kan man förbättra vårdpersonalens produktivitet och minska risken för fel. Panasonic Toughbook CF-XZ6 har till exempel unika designfunktioner för hälso- och sjukvården, som en 2-i-1-formfaktor och en integrerad funktion för trådlös anslutning.

Resultatet är ett mobilt ”sjukvårdskit” med lätt vikt för anställda inom sjukvården.

 

Korrekt övervakning och mätning

Med integrerade Intel RealSense 3D-kameror kan er vårdpersonal noggrant mäta och följa hur sår, trycksår och brännskador utvecklas. Detta gör det möjligt för specialistläkare att övervaka även de mest avlägsna patienterna och minska antalet remitteringar.

 

Robust mobilitet 

I hälso- och sjukvårdssektorn rör man sig i många olika miljöer. Därför bör effektivitet på resande fot aldrig äventyras. Toughbook och Toughpad är små, lätta och monterbara, och med sina integrerade handtag, 2-i-1-lösningar och oöverträffad robusthet (vissa modeller klarar fall på upp till 3 meter) erbjuder de inte bara sömlös bärbarhet utan även fortlöpande prestanda. Oavsett väder och var patienten befinner sig. 

 
 

Dataskydd

Förutom lösenordsverktyg, Trusted Platform Mobile (TPM) och ett hårddisklås har Toughbooks och Toughpads bärbara datorlösningar även inloggning med Windows Hello, FusionPipe-autentisering och NetMotion Wireless-programvara för säker anslutning. 

Hälso- och sjukvård utan gränser 

Toughbook och Toughpad erbjuder upp till 28 timmars batteritid och batterier som kan bytas ut under drift, så att enheterna kan användas fortlöpande av flera vårdarbetare, under flera skift och under flera långa resor.    

 

 

 

Kontakta oss

Prata med en trevlig medlem i Panasonics team idag och upptäck hur de robusta Toughbook- och Toughpad-enheterna kan hjälpa er hälso- och sjukvårdsorganisation att minska kostnaderna, öka effektiviteten, leverera bättre patientservice överlag och i slutändan rädda fler liv.