Klara utmaningarna i räddningssektorn

Vilka är de största hindren för att dina medarbetare i frontlinjen ska kunna arbeta mer effektivt med att rädda och skydda människor? Och hur kan Toughbook hjälpa dig att övervinna dem?

Klicka på alternativen nedan och läs mer om vilka lösningar vi erbjuder…

Behovet av korrekt olycks- eller patientdiagnostik
Ja, s ser min utmaning ut

Snabb bedömning av en situation och direkt kontakt med eventuella supporttjänster eller centralt lagrad data som behövs kan vara en fråga om liv och död i räddningssektorn.

Såvida inte Toughbook-datorer används, vill säga. Anslutningsmöjligheterna i världsklass möjliggör oavbruten fjärråtkomst till data och system för dina räddningsteam, oavsett situation och plats. Enastående hållbarhet och motståndskraft mot krävande förhållanden innebär att data och planer kan delas oavsett var de behövs. Slutligen innebär funktioner som GPS, fältkameror, HSPA- och programspecifika moduler att en Toughbook kan utföra många olika funktioner som normalt kräver flera separata enheter.

Vill du veta mer? Tala med en Toughbook-expert direkt.

Möjligheten att säkerställa högsta effektivitet, oavsett miljö
Ja, s ser min utmaning ut

Du kanske tror att tekniken inte kan fungera överallt där dina fältgrupper opererar. Toughbook-datorerna är redo att ändra din uppfattning. Anslutningsmöjligheter av militärkvalitet, hållbarhet, tillförlitlighet och höga prestanda gör att de alltid är redo att användas där du behöver dem, så att varje medlem i din personalstyrka kan prestera optimalt.

Vill du veta mer? Tala med en Toughbook-expert direkt.

Att erbjuda tillgång till program och data i realtid i mycket krävande miljöer
Ja, s ser min utmaning ut

Toughbook-datorer fungerar där annan teknik går bet. Nu kan dina fältgrupper få tillgång till de data och program de behöver även i de mest krävande förhållanden och i kritiska situationer, i ett digitalt format som möjliggör ändringar. Urvalet av olika skärmstorlekar och designfunktioner innebär att de klarar kraven för fältarbete i räddningssektorn, medan processorkraften gör att de kan hantera även den mest komplexa tekniska dokumentation.

Vill du veta mer? Tala med en Toughbook-expert direkt.

Läsbarhet på skärmen
Läsbarhet på skärmen

För den som arbetar i fält måste skärmen vara läsbar i solljus. Toughbook-datorer är utrustade med den allra senaste bildskärmstekniken som ger utmärkt bild i direkt solljus och har bra bakgrundsbelysning för arbete när det är mörkt.

Multifunktionell
Multifunktionell

Datorerna har integrerade HSPA- och GPS-moduler och andra programspecifika modulalternativ. Dessa moduler gör även de minsta Toughbook-datorerna till flerfunktionsverktyg för de mest krävande arbetsförhållanden.

Tillförlitlighet/hållbarhet
Tillförlitlighet/hållbarhet

Även våra minsta datorer klarar utmaningarna vid fältarbete i din sektor. Ett exempel är ultraportabla Toughbook CF-U1, som bara väger 1 060 gram och klarar fritt fall från 120 cm höjd. Vissa av våra modeller är dessutom klassade upp till IP65 för motståndskraft mot damm och fukt.¹.

¹Testat av nationellt oberoende laboratorium, enligt IEC 60529, avsnitt 13.4, 13.6.2, 14.2.5 och 14.3.

Ingen Elanslutning
Ingen Elanslutning

Toughbook-datorerna har ett nydesignat batteri och ett specialanpassat energisparsystem. Det ger upp till åtta timmars drifttid på en enda batteriladdning.