Toughbook hjälper er att hantera läkemedelssektorns utmaningar

Surfplattorna, de bärbara datorerna, 2-i-1-datorerna och handdatorerna i serierna Toughbook och Toughpad har tagits fram med er läkemedelspersonal i åtanke. 

Kraft. Prestanda. Produktivitet.

 

Toughbook och Toughpad FZ-G1, FZ-Q2 och CF-XZ6 har låg vikt och multi-touchskärmar med HD och flera olika formfaktorer. De är alltså ergonomiskt idealiska för läkemedelsprövning. De senaste processorerna från Intel® ger dessutom överlägsen kraft, vilket innebär att enheterna kan hantera även de mest komplicerade tekniska dokument. Med sektorspecifika produktivitetsfunktioner för att automatisera uppgifter och minska antalet fel kan ni dessutom se fram emot betydligt bättre effektivitet. 

 

 

Kontroll av korskontamination   

Stöt-, damm- och vattenbeständiga, med modeller som FZ-G1 som tål olika typer av desinfektionsmedel och uppfyller olika krav för sjukhussäkerhet är de idealiska för miljöer där förhindrande av korskontamination och optimala hygiennivåer är avgörande. Och med våra fristående bärbara datorer, surfplattor och handhållna datorer behöver du givetvis inga smittspridande papper, pennor och böcker.

Robust mobilitet 

I läkemedelssektorn rör man sig i många olika miljöer.Därför bör effektivitet på språng aldrig äventyras.Toughbook och Toughpad är små, lätta och monterbara, och med sina integrerade handtag, 2-i-1-lösningar och oöverträffad robusthet (vissa modeller är klarar fall på upp till 3 meter) erbjuder de inte bara sömlös bärbarhet utan även oavbruten drift. Oavsett väder, labb- och testförhållanden och i vilka områden era säljteam än reser. 

Obegränsad prestanda 

Toughbook och Toughpad erbjuder upp till 28 timmars batteritid och batterier som kan bytas ut under drift, så att enheterna kan användas fortlöpande av flera läkemedelsarbetare, under flera skift och under flera långa resor.  

Dataskydd

Förutom lösenordsverktyg, Trusted Platform Mobile (TPM) och ett hårddisklås har Toughbook och Toughpad även inloggning med Windows Hello, FusionPipe-autentisering och NetMotion Wireless-programvara för säker anslutning. 

Ständigt ansluten

Överlägsen trådlös anslutning – tack vare Native Serial-, LAN- och VGA/HDMI portar – innebär oavbruten tillgång till viktig information och meddelanden – vare sig er personal tar emot beställningar, samlar in och analyserar data och mätningar eller behöver åtkomst till testresultat på resande fot. 

 

Kontakta oss

Prata med en trevlig medlem i Panasonics team idag och ta reda på hur de robusta Toughbook- och Toughpad-enheterna kan hjälpa er läkemedelsorganisation att minska kostnaderna, öka kvaliteten och effektiviteten samt optimera försäljningsmöjligheterna och leverera bättre kundservice överlag.