Klara utmaningarna i handelssektorn

Vilka är de största hindren för att dina mobila medarbetare ska kunna arbeta mer effektivt? Och hur kan Toughbook hjälpa dig att övervinna dem?

Klicka på alternativen nedan och läs mer om vilka lösningar vi erbjuder…

Möjligheten att komma åt affärskritiska data under alla förhållanden
Ja, s ser min utmaning ut

Toughbook-datorer fungerar där annan teknik går bet – idealiskt med tanke på de många olika miljöer som återförsäljare arbetar i. Nu kan dina mobila medarbetare få tillgång till de data som de behöver när de arbetar utomhus, i en kyld lagerlokal eller på försäljningsstället, i ett digitalt format som möjliggör ändringar. Urvalet av olika skärmstorlekar och designfunktioner innebär att de klarar kraven för återförsäljning på fältet, medan processorkraften gör att de kan hantera även den mest komplexa tekniska dokumentation.

Vill du veta mer? Tala med en Toughbook-expert direkt.

Försäljningsmiljöer på fältet
Ja, s ser min utmaning ut

Kunder i handelssektorn vill ha korrekt, tillförlitlig information och svar på sina frågor. De vill garanterat inte vänta medan en fältbaserad säljare försöker kontakta eller till och med besöka ett huvudkontor. Toughbook-datorer löser det här problemet.

Deras anslutningsmöjligheter och hållbarhet gör att information kan tillhandahållas i realtid i varje situation. Resultatet är avsevärt nöjdare kunder och betydligt mer lönsamma arbetsprocesser.

Vill du veta mer? Tala med en Toughbook-expert direkt.

Intelligent leverans
Ja, s ser min utmaning ut

Internet och resurseffektiva leverantörskedjor har förändrat detaljhandeln. Ofta är dina medarbetares enda chans att möta kunden att resa dit och knacka på. Toughbook-datorer hjälper dig att utnyttja detta dyrbara affärstillfälle optimalt.

Eftersom Toughbook-datorer har utformats för att fungera överallt, är de som gjorda för denna nya säljmiljö. Du kan erbjuda bättre kundservice genom att utrusta dina mobila medarbetare med problemfri tillgång till IT-tjänster. Kundnöjdheten ökar och säljarna kan utöka försäljningen för varje besök.

Dessutom gör integreringen av kringutrustning som GPS och streckkodsläsare i Toughbook-datorer att leverans- och säljpersonal på fältet kan bli mer produktiva. Restiderna minskar och säljarna kan erbjuda service till fler kunder per dag.

Vill du veta mer? Tala med en Toughbook-expert direkt.