Klara utmaningarna i försvarssektorn

Vilka är de största hindren för att dina beväpnade styrkor ska kunna arbeta mer effektivt? Och hur kan Toughbook hjälpa dig att övervinna dem?

Klicka på alternativen nedan och läs mer om vilka lösningar vi erbjuder…

Att erbjuda tillgång till program och data i realtid i mycket krävande miljöer
Ja, s ser min utmaning ut

Toughbook-datorer fungerar där annan teknik går bet, och många enheter är certifierade för MIL-STD 810G*. Nu kan dina beväpnade styrkor få tillgång till de data och program de behöver även i de mest krävande förhållanden, i ett digitalt format som möjliggör ändringar. Urvalet av olika skärmstorlekar och designfunktioner innebär att de klarar kraven för fältarbete i försvarssektorn, medan processorkraften gör att de kan hantera även den mest komplexa tekniska dokumentation.

*Testat av oberoende nationellt laboratorium enligt MIL-STD 810G.

Vill du veta mer? Tala med en Toughbook-expert direkt.

Behovet av noggrann tillgångshantering och logistisk samordning
Ja, s ser min utmaning ut

Att upprätthålla effektiv hantering av tillgångar och logistik är alltid en stor utmaning inom försvarssektorn. Data och program finns på åtskilda platser, det är ofta svårt att få tag i korrekt information där operationen genomförs och att alltid ha fullständig kontroll över vem och vad som befinner sig var är oerhört svårt.

Såvida inte Toughbook-datorer används, vill säga. De förstklassiga anslutningsmöjligheterna möjliggör oavbruten tillgång till alla data och system, oavsett var tillgångar och personal är baserade. Enastående hållbarhet och motståndskraft mot krävande förhållanden innebär att data och planer kan delas oavsett var de behövs. Slutligen innebär funktioner som GPS, fältkameror, HSDPA- och programspecifika moduler att en Toughbook kan utföra många olika funktioner som normalt kräver flera separata enheter.

Vill du veta mer? Tala med en Toughbook-expert direkt.

Möjligheten att säkerställa högsta effektivitet, oavsett miljö
Ja, s ser min utmaning ut

Du kanske tror att tekniken inte kan fungera överallt där dina fältgrupper opererar. Toughbook-datorerna är redo att ändra din uppfattning. Anslutningsmöjligheter av militärkvalitet, hållbarhet (MIL-STD 810G*), tillförlitlighet och höga prestanda gör att de alltid är redo att användas där du behöver dem, så att varje medlem i din personalstyrka kan prestera optimalt.

*Testat av oberoende nationellt laboratorium enligt MIL-STD 810G.

Vill du veta mer? Tala med en Toughbook-expert direkt.

Läsbarhet på skärmen
Läsbarhet på skärmen

För den som arbetar i fält måste skärmen vara läsbar i solljus. Toughbook-datorer är utrustade med den allra senaste bildskärmstekniken som ger utmärkt bild i direkt solljus och har bra bakgrundsbelysning för arbete när det är mörkt.

Multifunktionell
Multifunktionell

Datorerna har integrerade HSPA- och GPS-moduler och andra programspecifika modulalternativ. Dessa moduler gör även de minsta Toughbook-datorerna till flerfunktionsverktyg för de mest krävande arbetsförhållanden.

Tillförlitlighet/hållbarhet
Tillförlitlighet/hållbarhet

Även våra minsta datorer klarar utmaningarna vid fältarbete i din sektor. Ett exempel är ultraportabla Toughbook CF-U1, som bara väger 1 060 gram och klarar fritt fall från 120 cm höjd. Vissa av våra modeller är dessutom klassade upp till IP65 för motståndskraft mot damm och fukt¹.


¹Testat av nationellt oberoende laboratorium, enligt IEC 60529, avsnitt 13.4, 13.6.2, 14.2.5 och 14.3.

Ingen Elanslutning
Ingen Elanslutning

Toughbook-datorerna har ett nydesignat batteri och ett specialanpassat energisparsystem. Det ger upp till åtta timmars drifttid på en enda batteriladdning.