Klara utmaningarna i flygsektorn

Vilka är de största hindren för att dina mobila medarbetare ska kunna arbeta effektivt? Och hur kan Toughbook hjälpa dig att övervinna dem?

Klicka på alternativen nedan och läs mer om vilka lösningar vi erbjuder…

Behovet av snabbare genomgång och godkännande före avresa
Ja, s ser min utmaning ut

Lossnings- och lastningstiden är avgörande i flygindustrin. Flygplan på marken onödigt lång tid innebär förlorade intäkter. Med Toughbook-datorer kan signering, kontroller och godkännanden utföras på ett ögonblick, tack vare deras förmåga att fungera på servicestället, behändiga format, inbyggda funktioner och anslutningsmöjligheter i de mest krävande situationer.

Vill du veta mer? Tala med en Toughbook-expert direkt.

Att erbjuda tillgång till teknisk dokumentation och specifika handboksversioner i alla väderförhållanden
Ja, s ser min utmaning ut

Längre tillbaka var teknisk dokumentation och specifika handboksversioner oftast pappersbaserade. Och även om de inte var det, gjorde tekniska begränsningar att digitalt lagrad information inte alltid fanns tillgänglig där flygplanet fanns. Vanliga företeelser som trådlösa anslutningar, låg temperatur eller starkt solljus kunde förhindra åtkomsten till dokument.

Vill du veta mer? Tala med en Toughbook-expert direkt.

Underhållspersonalens behov av snabb och smidig åtkomst till flygloggar
Ja, s ser min utmaning ut

Med anslutningsmöjligheter och hållbarhet i världsklass gör Toughbook-datorer att underhållspersonal får snabbare tillgång till flygloggar än någonsin tidigare - ofta till och med innan flygplanet har landat. Därmed kan de stå beredda med den information de behöver för att kunna reagera på varje situation, vilket innebär betydligt kortare lossnings- och lastningstid och enorma besparingar för flygbolagen.

Vill du veta mer? Tala med en Toughbook-expert direkt.

Ingen Elanslutning
Ingen Elanslutning

Toughbook-datorerna har ett nydesignat batteri och ett specialanpassat energisparsystem. Det ger upp till åtta timmars drifttid på en enda batteriladdning.

Anslutningar
Anslutningar

Inbyggt WLAN och tillvalsmodulen för HSPA gör det möjligt att exempelvis beställa reservdelar online, utan driftstopp – till och med ombord.

Dataskydd
Dataskydd

Toughbook-datorer levereras med lösenordsverktyg, BIOS-kill, TPM och hårddisklås samt Recover Pro-programvara för skydd och säkerhetskopiering, så att dina data skyddas.

Tillförlitlighet och hållbarhet
Tillförlitlighet och hållbarhet

Även våra minsta datorer klarar utmaningarna vid fältarbete inom flygsektorn. Ett exempel är ultraportabla Toughbook CF-U1, som bara väger 1 060 gram och klarar fritt fall från 120 cm höjd. Vissa av våra modeller är dessutom klassade upp till IP65 för motståndskraft mot damm och fukt¹.

¹Testat av nationellt oberoende laboratorium, enligt IEC 60529, avsnitt 13.4, 13.6.2, 14.2.5 och 14.3.