• Stormarknader

Stormarknader

Att stödja driften av en stormarknad är inte ett lätt jobb. Erbjudanden är under ständig förändring. Produkter måste hanteras konstant. Högkvalitativ kundservice efterfrågas ständigt. Din personal behöver veta att de har den support och information de behöver nära till hands, så att de kan möta alla dessa utmaningar var och när det än behövs.

Ta in nätet i affären
Att vara ett flerkanalföretag innebär att integrera hela detaljhandelsupplevelsen för alla dina kunder. Panasonics teknik hjälper till att tillhandahålla detta. Genom att ansluta direkt till både dina nätbaserade och dina verkliga shoppingtjänster kan vi hjälpa dig att koppla ihop de erbjudanden och den information du tillhandahåller på din webbsida med vad du erbjuder i affären. 

Utrustade med en Toughpad eller en Toughbook kan personalen erbjuda kunder en guide till dina produkter och erbjudande på ett mycket mer effektivt sätt än du kan uppnå med en obemannad kiosk. Denna assisterade försäljning leder till mer välinformerade kunder, nöjdare kunder och kunder som troligare kommer att göra mer regelbundna inköp hos dig.

Effektiv support för självskanning
Även om de har skapats för att ge kunderna en bekvämare upplevelse kan utrustning för självskanning ibland vara avskräckande att använda eftersom den ofta kräver ingripande från personalen. Om varje anställd hade en Toughpad-surfplatta skulle de dock kunna närma sig kunder direkt för att hantera alla frågor, visa dem var produkten de letar efter är och svara på alla frågor om produktinformation och tillgänglighet.

Integrerad streckkodsläsning för lagerhantering
Det är inte bara vid direkt kundservice som Toughpad-surfplattor visar sitt värde, de är också otroligt användbara vid lagerhantering. Integrerade streckkodsläsare – en funktion som många andra surfplattor inte kan matcha – innebär att kontroll, ersättning och hantering av lager är en enkel och precis aktivitet där informationen kan förmedlas i realtid till beställningssystem och POS-terminaler för ökad kundservice.

Hög prestanda vid POS
Panasonic erbjuder också ett utbud av POS-lösningar som är byggda för att klara de många krav som uppkommer av att betjäna kunder vid en försäljningsdisk. Med nästan tre årtionden av detaljhandelserfarenhet och teknikledarskap kan vi tillhandahålla system som ger dig den flexibilitet, prestanda och den låga totala ägandekostnad som ditt företag behöver.

Personalutbildning
Det berg av dokumentation och pappersarbete som ofta förknippas med personalutbildning kan elimineras tack vare Toughpad-surfplattor. Genom våra 4K-surfplattor på 20 tum kan personal utbildas i affären med hjälp av otroligt detaljerade planer och bilder som ger dem tydligast möjliga överblick över information som affärslayout och beställningsförfaranden. Dessutom kan affärskedjor genom att länka surfplattorna mellan flera affärer och till och med länder se till att varje anställd i alla affärer i gruppen kan utbildas i att följa samma produktlayout samtidigt. Detta innebär även att uppdateringar eller förändringar omedelbart delas mellan alla affärer.

Vilka enheter fungerar bäst för stormarknader?

Toughpad FZ-M1
Toughpad FZ-M1

En 7-tums fläktlös surfplatta med Windows 8.1 med integrerade alternativ som streckkodsläsare och magnetremsläsare. Dess kompakta dimensioner och kraftfulla kapacitet innebär att den passar perfekt för många detaljhandelsapplikationer både i butiken och längre bort.

Läs mer

Toughpad FZ-G1 och POS-docka

En kombination av en lätt, slitstark surfplatta med Windows 8.1 och en mycket anpassningsbar docka som förbättrar kundservice och sparar utrymme vid POS.

Läs mer

Toughpad FZ-G1 and countertop cradle (POS)
Toughpad FZ-E1 and FZ-X1
Toughpad FZ-E1 och FZ-X1

Slitstarka surfplattor på 5 tum som kombinerar fördelarna med alla de mobila formegenskaperna med alternativ för streckkodsläsning vilket gör dem idealiska för lagerhantering och redovisning.

Läs mer

Toughpad UT-MB5

Världens första 20-tums 4K-surfplatta med robust tålighet och en skärm med otroligt hög upplösning.

Läs mer

Toughpad UT-MB5
Point-of-Sale Systems (POS) JS-970
POS-system JS-970

JS-970 är kompatibelt med en mängd Microsoft Windows-operativsystem och har en allt-i-ett flexibel, modulbaserad design samt utbytbara skärmar. Det ökar produktiviteten, minskar stilleståndstiden och håller underhållskostnaderna låga.

Läs mer