• Snabbmats- och snabbservicerestauranger

Snabbmats- och snabbservicerestauranger

De kan inte finnas många miljöer där snabb och effektiv kundservice är mer nödvändig än på en snabbservicerestaurang. Oavsett om de står bakom servicedisken eller rör sig runt i restaurangen behöver anställda vara flexibla och omedelbart kunna möta kundens behov. Panasonics robusta teknik är det perfekta redskapet för dem.

En enhet, flera tjänster
I en restaurangmiljö är Toughpad FZ-G1 en enda enhet som kan utföra många uppgifter och tillhandahålla många tjänster. När den är dockad i sin POS-docka, byggd för detta syfte, är den en fullfjädrad skrivbordslösning. När du bär den i handen kan den användas för att ta beställningar, ge menyrekommendationer, lägga in förfrågningar, hantera lager och mycket mer. Flera inmatningslösningar, som pekskärm och digitala pennor, innebär att processen är enkel för både kunden och den anställda.

Perfekt support vid POS
Genom att koppla en Toughpad FZ-M1 till din POS-teknik kan beställningar skickas och visas direkt mellan de båda enheterna, vilket ökar beställningarnas hastighet och precision och minskar kundernas väntetid.

Panasonic erbjuder också ett utbud av POS-lösningar som är byggda för att klara de många krav som uppkommer av att betjäna kunder vid en försäljningsdisk. Med nästan tre årtionden av detaljhandelserfarenhet och teknikledarskap kan vi tillhandahålla system som ger dig den flexibilitet, prestanda och den låga totala ägandekostnad som ditt företag behöver.

Slipp köerna
Tack vare deras lätta utformning och utmärkta anslutningsmöjligheter kan Toughpad-surfplattor användas av personalen för att ta beställningar när långa köer håller på att bildas vid den fasta kassan. På så vis slipper du irriterade kunder och kundflödet genom dina lokaler hållas konstant.

Vilka enheter fungerar bäst för snabbmats- och snabbservicerestauranger?

Toughpad FZ-M1
Toughpad FZ-M1

En 7-tums fläktlös surfplatta med Windows 8.1 med integrerade alternativ som streckkodsläsare och magnetremsläsare. Dess kompakta dimensioner och kraftfulla kapacitet innebär att den passar perfekt för många detaljhandelsapplikationer både i butiken och längre bort.

Läs mer

Toughpad FZ-G1 och POS-docka

En kombination av en lätt, slitstark surfplatta med Windows 8.1 och en mycket anpassningsbar docka som förbättrar kundservice och sparar utrymme vid POS.

Läs mer

Toughpad FZ-G1 and countertop cradle (POS)
POS-system JS-970

JS-970 är kompatibelt med en mängd Microsoft Windows-operativsystem och har en allt-i-ett flexibel, modulbaserad design samt utbytbara skärmar. Det ökar produktiviteten, minskar stilleståndstiden och håller underhållskostnaderna låga.

Läs mer

Point-of-Sale Systems (POS) JS-970