• Hotell- och restaurang

Hotell- och restaurang

Oavsett om det gäller ett kryssningsfartyg, ett hotell eller en restaurang, beror rykte – och framgång – för alla företag i hotell- och restaurangnäringen helt på kundservicens kvalitet och effektivitet. Med stöd av vår specialiserade detaljhandelsteknik kan du uppnå dessa höga servicestandarder och förbättra produktiviteten för hela din verksamhet. 

Snabbhet, effektivitet och flexibilitet för beställningar
På ett hotell eller i en restaurang kan en Toughpad-surfplatta hjälpa din personal att ta beställningar direkt vid bordet med bättre precision och effektivitet än du någonsin kunde uppnå med ett pappersbaserat system. Kunden får omedelbart veta om något är slut, de kan informeras om specialerbjudanden eller menyalternativ (med medföljande bilder) medan de beställer, och beställningar kan skickas direkt till köket utan några möjligheter till fel eller förseningar.

Flera applikationer till sjöss
På ett kryssningsfartyg kan Panasonics POS-arbetsstationer användas till att leverera de olika detaljhandelstjänster som kunder förväntar sig att ha tillgång till. När det gäller passagerarhantering är Toughpad-surfplattor det perfekta verktyget när personal behöver utföra upprop och räkna folk på och av fartyget med fullständig precision. 

Mer engagerande kampanjer
Om personalen utrustas med Toughpad-surfplattor kan de fungera som mobila kampanjexperter som får kontakt med besökare, kunder och passagerare när de rör sig runt på ditt skepp eller hotell. Genom att dela den allra senaste informationen om aktiviteter eller speciella kampanjer som visas skarpt och tydligt via surfplattan, ökar sannolikheten för kundkontakt och att kunderna accepterar dina erbjudanden. 

Underhåll när du behöver det som mest
Alla hotell- och restaurangmiljöer är i ständigt behov av underhåll. Med Toughpad-surfplattor kan dina fältarbetare utföra det nödvändiga arbetet snabbt och enkelt. Ta till exempel en nöjespark. En tekniker kommer att behöva arbeta utomhus, på avstånd från strömförsörjning, kanske i dåligt väder och med smuts, damm och vatten runt omkring sig. Med en surfplatta som Toughpad FZ-E1 i handen klarar teknikern alla dessa utmaningar. Lång batteritid betyder att strömförsörjningen inte är ett problem. Slitstarka egenskaper innebär att utomhusarbete under tuffa förhållanden inte stoppar underhållspersonalen. Wi-Fi, 4G och röstfunktioner ger fullt stöd i fältet. Ett kraftfullt operativsystem från Windows ger all processorkapacitet som behövs för att kunna ge korrekta diagnoser av problem, och en skärm som går att läsa utomhus innebär att det går att arbeta var det än behövs.

Vilka enheter fungerar bäst för hotell- och restaurang?

Toughpad FZ-M1
Toughpad FZ-M1

En 7-tums fläktlös surfplatta med Windows 8.1 med integrerade alternativ som streckkodsläsare och magnetremsläsare. Dess kompakta dimensioner och kraftfulla kapacitet innebär att den passar perfekt för många detaljhandelsapplikationer både i butiken och längre bort.

Läs mer

Toughpad FZ-G1 och POS-docka

En kombination av en lätt, slitstark surfplatta med Windows 8.1 och en mycket anpassningsbar docka som förbättrar kundservice och sparar utrymme vid POS.

Läs mer

Toughpad FZ-G1 and countertop cradle (POS)
Toughpad FZ-E1 and FZ-X1
Toughpad FZ-E1 och FZ-X1

Slitstarka surfplattor på 5 tum som kombinerar fördelarna med alla de mobila formegenskaperna med alternativ för streckkodsläsning vilket gör dem idealiska för lagerhantering och redovisning.

Läs mer

POS-system JS-970

JS-970 är kompatibelt med en mängd Microsoft Windows-operativsystem och har en allt-i-ett flexibel, modulbaserad design samt utbytbara skärmar. Det ökar produktiviteten, minskar stilleståndstiden och håller underhållskostnaderna låga.

Läs mer

Point-of-Sale Systems (POS) JS-970