• Detaljhandelsbutiker

Detaljhandelsbutiker

När du vill tillhandahålla högsta möjliga kundservicestandard och en upplevelse som ger maximal komfort för och maximal kontakt med varje besökare i din butik är Panasonics detaljhandelsteknik den perfekta partnern. Vårt utbud av slitstarka surfplattor kan, i kombination med dina digitala skyltlösningar och säljhanteringssystem, stödja nästa alla aspekter av din verksamhet, från leveransmottagning och lagerhantering och till POS och kampanjer.

Digital support och assisterad försäljning
Kunder som är utrustade med rätt information och vägledning när de tar beslut i din affär är de kunder som är mest troliga att göra inköp – och att komma tillbaka. Genom att utrusta din personal med surfplattor som är specialiserade för detaljhandeln, som Toughpad FZ-M1, kan personalen ge kunderna den precisa och omedelbara support de letar efter var de än är i din butik. 

Personalen kan leda kunden genom elektroniska kataloger med interaktiva egenskaper och guider som går in på djupet, allt för att hjälpa dem att göra rätt köpval, även när produkten inte finns fysiskt tillgänglig. De kan även beställa produkter som inte finns i lager för tillfället eller förbeställa kommande varor.

Hög prestanda vid POS
Panasonic erbjuder också ett utbud av POS-lösningar som är byggda för att klara de många krav som uppkommer av att betjäna kunder vid en försäljningsdisk. Med nästan tre årtionden av detaljhandelserfarenhet och teknikledarskap kan vi tillhandahålla system som ger dig den flexibilitet, prestanda och den låga totala ägandekostnad som ditt företag behöver. 

Mer precis lagerhantering
Panasonics detaljhandelslösningar är också perfekt utrustade för att stödja back office- och lagerapplikationer. Med integrerade streckkodsläsare är våra surfplattor det perfekta verktyget för enkel, okomplicerad och precis lagerkontroll och ombeställning. Tack vare utmärkta anslutningsmöjligheter – i kombination med lång batteritid – kan de dela lagerinformation i realtid med ditt centrala system för snabbare påfyllning av varor och mer effektiv hantering.

Vilka enheter fungerar bäst för detaljhandeln?

Toughpad FZ-M1
Toughpad FZ-M1

En 7-tums fläktlös surfplatta med Windows 8.1 med integrerade alternativ som streckkodsläsare och magnetremsläsare. Dess kompakta dimensioner och kraftfulla kapacitet innebär att den passar perfekt för många detaljhandelsapplikationer både i butiken och längre bort.

Läs mer

Toughpad FZ-G1 och POS-docka

En kombination av en lätt, slitstark surfplatta med Windows 8.1 och en mycket anpassningsbar docka som förbättrar kundservice och sparar utrymme vid POS.

Läs mer

Toughpad FZ-G1 and countertop cradle (POS)
Toughpad FZ-E1 and FZ-X1
Toughpad FZ-E1 och FZ-X1

Slitstarka surfplattor på 5 tum som kombinerar fördelarna med alla de mobila formegenskaperna med alternativ för streckkodsläsning vilket gör dem idealiska för lagerhantering och redovisning.

Läs mer

POS-system JS-970

JS-970 är kompatibelt med en mängd Microsoft Windows-operativsystem och har en allt-i-ett flexibel, modulbaserad design samt utbytbara skärmar. Det ökar produktiviteten, minskar stilleståndstiden och håller underhållskostnaderna låga.

Läs mer

Point-of-Sale Systems (POS) JS-970