Custom BIOS

< Tillbaka till Anpassade lösningar

Mångfacetterad tjänst för perfekt integrering av maskinvara och programvara

Alla företag är olika. Verksamheten, kunderna och servicen påverkar alla vad du behöver få ut av tekniken. Det är därför som alla TOUGHBOOK-enheter är flexibla och kan erbjuda en skräddarsydd lösning utformad för just dina behov.

Utnyttja denna flexibilitet fullt ut med vår tjänst för anpassad BIOS.

Från förkonfigurering av BIOS-standardinställningar direkt från fabriken till en fullständigt skräddarsydd BIOS-tjänst med individuella inställningar och din företagslogotyp på startskärmen. Vi testar och kvalitetssäkrar på alla nivåer för att förse dig med en fullständig lösning med inbyggd integritet.

Förbättrad effektivitet som sparar tid för din IT-avdelning

Testning och kvalitetssäkring i varje steg

Sömlös integrering med OS och inbyggda program

Inbyggd varumärkesprofilering för maximal varumärkeskännedom och stöldskydd

Standardiserade BIOS-inställningar för enklare support

Anpassa din TOUGHBOOK-upplevelse som aldrig förr med så mycket, eller lite, inbyggd programvara som du behöver.

Förbered dig

Du väljer den individuella konfiguration som fungerar bäst för din verksamhet.

I vår anpassade BIOS-tjänst ingår en fullständigt förkonfigurerad BIOS-tjänst för TOUGHBOOK. Den är utformad för administratörer som vill spara pengar på konfigurationsprocessen, eller som vill ha bättre kontroll över enhetsbegränsning, så låt oss säkerställa en enhetlig upplevelse av alla enheter och ta fram BIOS anpassad för just dig. Alla vinner tid med distribution tillgänglig direkt från fabriken eller ute på fältet.

  • Anpassad BIOS för fullständigt konsekventa företagsenheter
  • Förkonfigurerade BIOS-inställningar sparar tid för dig och IT-teamen
  • Kortare konfigureringstid innebär att medarbetarna snabbare får tillgång till sina enheter, medan IT-avdelningen kan fokusera på verksamhetskritiska uppgifter

Optimera din TOUGHBOOK-upplevelse

KONTAKTA OSS >>

ProServices

ProServices utformning

Våra experttekniker kan utforma och ge dig de lösningar som dina medarbetare behöver, allt från innovativa dockningslösningar till integrering med produkter från tredje part. Och eftersom allt sköts inom företaget är lösningen kvalitetsgaranterad enligt vår strikta TOUGHBOOKstandard.

TA REDA PÅ MER

ProServices skräddarsydda lösningar

Du kan utrusta personalen med den tåligaste utrustningen, och vi erbjuder tjänster för märkning, installation, program, säkerhetsinställningar och data som är helt anpassade efter din verksamhet. Ni får även en egen projektledare som ser till att maskinvaran kan börja användas direkt.

TA REDA PÅ MER

ProServices premiumsupport

Ovåra experter sköter alla specialanpassningar inom företaget och bistår med råd i varje moment. Våra tjänster håller världsklass och innefattar allt från packning och spårning till teknisk support som gör under för effektiviteten från dag ett.

Coming Soon

ProServices skyddsalternativ

Du kan få uppnå den högsta produktiviteten när och var som helst utan avbrott.

Med våra oslagbara garantialternativ och oöverträffade åtgärdstider, tillsammans med slitstyrkan i TOUGHBOOKtekniken, minskas driftavbrotten och de oavsiktliga skadorna så att personalen alltid kan producera på topp.

Läs mer

TOUGHBOOK as a Service

Spjutspetsteknik som precis blev billigare.

TOUGHBOOK-as-a-Service är ett OPEX-abonnemang, baserat på en fast direkt månadskostnad över 3, 4, eller 5 år.

Läs mer