COMPASS Security

COMPASS Security

Fullständig säkerhet för dina enheter och data

Få ett komplett livscykelstöd för dina TOUGHBOOK Android-enheter med COMPASS Security. Din mobila egendom skyddas mot säkerhetshot och din enhetsprestanda optimeras – så länge som din verksamhet kräver det.

COMPASS Security finns i två nivåer och innebär att du är redo att hantera potentiella säkerhetsrisker innan de påverkar din verksamhet.

COMPASS Security Standard tillhandahåller säkerhetskorrigeringar tills Googles support upphör.Efter detta kommer uppdateringar endast att tillhandahållas för allvarliga hot fram till 1 år efter produktens slutdatum.

COMPASS Security Premium är endast tillgängligt som en del av ett ”Compass Complete” Android-garantipaket och tillhandahåller korrigeringar två gånger per kvartal (ungefär var 45:e dag) i upp till tre år efter produktens slutdatum och kan förlängas med ytterligare 2 år på projektbasis.

Sinnesro under hela enhetslivscykeln

  • Behåll kontrollen med korrigeringar som kommer till dig. Du väljer om du vill driftsätta lokalt eller via fjärrstyrning med MDM eller FOTA.

  • Migrera till det senaste operativsystemet i din egen takt och med fullständig sinnesro.

  • Välj den uppdateringsfrekvens som passar dig med våra Standard- eller Premium-erbjudanden.

  • Säkerhets- och krypteringsprogram från tredje part kan certifieras och förinstalleras på begäran.

Vill du veta mer?

COMPASS Security är bara en av många delar av sviten Complete Android Services and Security. Den är allt ditt företag behöver för att du ska kunna hantera dina slitstarka Panasonic Android-enheter och sätta dem i drift.

Om du vill ha mer information om COMPASS Security eller om något av de andra COMPASS-verktygen kontaktar du oss.

KONTAKTA OSS

ProServices skyddsalternativ

Du kan få uppnå den högsta produktiviteten när och var som helst utan avbrott.

Med våra oslagbara garantialternativ och oöverträffade åtgärdstider, tillsammans med slitstyrkan i TOUGHBOOKtekniken, minskas driftavbrotten och de oavsiktliga skadorna så att personalen alltid kan producera på topp.

Läs mer

TOUGHBOOK as a Service

Spjutspetsteknik som precis blev billigare.

*TOUGHBOOK-as-a-Service är ett OPEX-abonnemang, baserat på en fast direkt månadskostnad över 3, 4, eller 5 år.

Läs mer